Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

Wyrzuty sumienia nie dają mi spokoju.

Polecane posty

Gość jak jestes łajza to nie dziwne
jaka glupota?

Nie wiem, czy przypomniało. Ja nigdy nie starałam się być wredna, ale... za dużo się nazbierało we mnie złości na nią... Na studiach stanowiłyśmy grupę 2-osobową, bo jej paczka koleżanek była nieparzysta, a ja byłam wyobcowana i robiłyśmy wspólnie różne rzeczy związane ze studiami, bo zostałyśmy bez pary. Potem ja poszłam na dziekankę, bo miałam silną depresję. A jak wracałam na uczelnię i chciałam ją o parę rzeczy zapytać, to powiedziała ,że dalej jestem stuknięta i ze sie nic nie zmieniłam i że nie będzie ze mną rozmawiać. Powiedziała "pa", ale to miało ton typu "won!" . No i ja jej nie darowałam, bo uważałam ją jednak za najbliższą z tej grupy mi osobę. Teraz studiuję z innym rokiem, i tam bez problemu się odnajduję w grupie. Z tymi ludźmi bardziej do siebie pasujemy. Tu jest wesoło, tam była wieczna zmuła , ludzie z poszczególnych grupek wzajemnie się obgadywali itd. Ale ja nie musiałam robić z niej szmaty publicznie...Źle się z tym czuję

Gość IMO13795
Słyszę tylko: bla bla bla , a chciałbym zobaczyć tzytzki. :o

Gość mmagnus
ja ci spragniona jolu dam possać z mojego wielkiego patafiana

Gość mmagnus
jestem transwestytą :o

Gość z szaconkiem proszę do pana
wyspowiadaj się z połykiem u Zdziwionej Wdowy po jpzwaj

Gość kokosiimo00
w woli zdunskiej jest taki ryzy maly piotr i pedofil ale chyba wyjehal

Bo ludzie tacy pojebani są. I osoby trochę bardziej wrażliwe itd się przejmują tym, że nie dali sobie w kaszę dmuchać. Stało się przeszłości nie zmienisz. Jedyne co to możesz ją przeprosić. Ktoś powie a po co przecież to sucz, ale często obojętność i uprzejmość bardziej do kogoś przemówi niż walka i kłótnie.

Gość wszyscy sa szczesliwi
to sumienie to Bóg cie woła do zadośćuczynienia słowa Jezusa do Faustyny tam pisze czym jest sumienie Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.