Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata_bbb

** PRĘTY ŚRUBY PO ZŁAMANIACH . Czy są takie mamy tu, które maja to?**

Polecane posty

mialam zlamany kregoslup okolo 2,5 roku temu. mam sruby i plytki. niestety kilka srub zlamalo mi sie. Czy one musza byc usuniete? CZy mialas taki problem ze ktoras ze srub zlamala sie?

hmm ja mam inaczej,bo ja mam w nodze 5 śrub i blaszke po złamaniu skad wiesz że się złamały ? nie wiem jak w takim miejscu,ale ja muszę to wszystko wyjąć

bylam wczoraj na kontroli po dluugim czasie i na rtg bylo wszystko widac. dostalam skierowanie do ordynatora w rzeszowie na konsultacje ale boje sie jechac tam , nie chce nastepnej operacji tego bolu.

ja miałam blachę i kilka śrub w nodze. Ale od razu po zabiegu lekarz powiedział, zebym nie trzymała tego dłużej jak 12 miesięcy i wyjęła - tak tez zrobiłam....nie mam doświadczenia jeżeli chodzi o kręgosłup. Miałaś mieć to wzmocnienie na zawsze czy chwilowo do zrośnięcia?

mi powiedzieli kiedys ze moge z tym zyc ale moga mi to wyjac. oczywiscie nie chcialam.ale wtedy mi sie sruby nie polasmaly a teraz ( chyba po ciazy) mi sie polamało kilka

kurcze , wlasnie boje sie tego bolu , choc teraz i tak mnie boli strasznie kregoslup i nie wiem czy wlasnie przez te uszkodzone sruby???

mniej mnie bolało po wyjęciu, z reszta byłam 3 dni na tramalu a po 3 dniach to był juz luzik, ale to była noga....pewnie z kręgosłupem gorzej...ale jak sie połamały to nie czekaj raczej

Ja miałam płytki w ręce, usunięte po 2 latach, też bałam sie bólu bo pamiętam jak było po pierwszej operacji, ale niepotrzebnie. po tej operacji usunięcia znacznie mniejszy ból był. Warto usunąc metal bo inaczej w przyszłości nie będziesz mogła poddac sie badaniu rezonansem magnetycznym jeśli by zaszła taka potrzeba.

Gość gość
czy śruby które były założone przez NHS angielski mam prawo ''oddać'' polskiej służbie zdrowia ?? czy mogę zażyczyć sobie żeby po operacji mi je dali ?