Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfrustrowana69

Seks analny,problem ;/

Polecane posty

Gość sfrustrowana69

Z moim byłym chłopakiem próbowałam,tzn nasmarował sobie penisa i mi odbyt żelem intymnym,nie pamiętam jakim,najpierw pobawił się tam palcami i wszedł.Strasznie mnie zabolało,przez dobre 5 minut leżałam i wyłam z bólu.Obecnie bardzo bym chciała,ale ilekroć sama próbuję się tam 'rozgrzać' palcami,to strasznie boli.Nawet jeden palec boli.Próbowałam z oliwką,wazeliną,na sucho,za każdym razem jest źle.Po za tym boję się że jeśli już bym spróbowała z facetem,to mogłoby sie coś znaleźć w środku...straszny wstyd.Zawsze się sama płuczę prysznicem odrobinę w środku i na palcach nic nie mam,ale wiadomo penis sięga głębiej.Podnieca mnie myśl o seksie analnym,ale po prostu mnie to boli.Gdy się wsuwa-penis czy palec-to nie boli,jest przyjemne,ale gdy wykonuje ruch do tyłu,wychodzi-okropnie mnie piecze.Frustruje mnie ta sytuacja,bo bardzo chcę to robić w ten sposób i mój facet też by był zachwycony :P Może ktoś pomoże?

Gość Perw o poranku
Więcej żelu. Kiedyś przeczytałam po angielsku: too much lubricant is almost enough ;) A poza tym musisz być rozluźniona. Podejrzewam, że boisz się tego bólu i podświadomie się spinasz. Spróbuj wykonywać jakby taki ruch jakbyś chciała się wypróżnić, taki "wypychający"-dzięki temu zwieracz się rozluźnia. Na początku może być ciężko, bo zwieracze będą się zaciskać mimowolnie, ale z czasem nauczysz się to trochę kontrolować. Dobrze by było też, żebyś była baaardzo podniecona :) To pomaga.

Gość może masz hemoroidy
i stąd ten ból przy wycofywaniu członka ?

Gość sfrustrowana69
Ltd-jakby mnie nie bolało to bym codziennie dawała się w dupe pieprzyc ;d Przy samym wejściu mnie to tak nie boli,ale im dalej tym gorzej,bo czuję palcami że te ścianki są takie delikatne,bez śluzu i piecze. Co najlepiej stosować do anala?Żeli nie lubię,wszystkie są klejące i średnie.Oliwka była chyba najbardziej spoko.Ale i tak bolało. Myślicie,że powinnam wcześniej wypić np 2 drinki?Albo wziąć coś rozkurczającego,nie wiem no spe,hmm. Albo próbować po stosunku pochwowym,żebym była bardziej rozgrzana?Mój facet może pare razy pod rząd więc to nie problem :D

Gość sfrustrowana69
A czym się objawiają hemoroidy?

Gość sfrustrowana69
Nigdy nie miałam problemów z wypróżnianiem się i tymi okolicami,nic mnie tam nie boli,wszystko jest jak należy :D Załatwiam się 2 razy dziennie,szybka przemiana materii,jestem szczupła :P

Gość sfrustrowana69
drzewko82 nie po to,ale skoro ludzie to robią i podnieca mnie to,dlaczego nie

Gość swiat schodzi na psy.
ludzei dajcie spokoj. sex to nie pakowanie fiuta w tylek, co wy geje? dziewczyno zastanow sie co ty robisz.

Gość tutek-srutek
skoro cie podnieca, to wal smialo. gdzies na kafe jest juz temat o analu, jakis facet opisuje tam cwiczenia, jakie mozna zrobic, zeby sie przygotowac do tego rodzaju seksu. Chcesz, to szukaj

Gość sfrustrowana69
Boję się trochę wibratorów bo kiedyś byłam uzależniona od wibry i seks z facetem nie dawał mi przyjemności...musiałam odstawić i się przyzwyczaić do faceta.Także wibrator odpada.Zastanawiam się nad kulkami które bym mogła ponosić jakiś czas w sobie,robiąc domowe czynności,myślę że by mnie to rozciagnęło.No nic,idę ćwiczyć z palcami na razie :P

Kulki ok, ale chyba jeszcze lepszy byłby korek analny. :) Zacznij od najmniejszego rozmiaru. Co do nawilżaczy to ponoć najlepsze do analu są te na bazie silikonu, ale dostępne są chyba tylko w sex shopach. Co do oliwki to ja używam dość często, ale trzeba pamiętać, że nie nadaje się do użytku w połączeniu z prezerwatywą. Normalny seks "na rozgrzewkę" to bardzo dobry pomysł. Co do no-spy to wydaje mi się, że jest za słaba i raczej nie odczujesz szczególnej różnicy. Jeszcze co do nawilżenia to może spróbuj tak: kup sobie w aptece najmniejszą strzykawkę, napełnij ją żelem i wstrzyknij sobie w tyłek :p Oczywiście bez igły, wtedy w środku powinnaś być już odpowiednio nawilżona, ale oprócz tego normalnie zaaplikuj nawilżacz na palec, penisa, zabawkę czy co tam będziesz wkładać. Poza tym wydaje mi się, że wiele z Twoich obaw minie po pierwszych doświadczeniach ;) Jak już poczujesz, że jest ok, nie taki diabeł straszny i że nie tak łatwo coś sobie uszkodzić, minie ból i dyskomfort to będzie łatwiej, nie będzie nerwów, które jednak przeszkadzają. :)

A co do tego co kolega wyżej napisał o korkach to niestety trzeba uważnie kupować, bo miałam do czynienia z takim, który miał bardzo obły kształt i wypadał bardzo łatwo. :)

Gość sfrustrowana69
Derlinger,nie dziwię się że byłeś zły,skoro nawet nie próbowała,a zaklinała się,że nie chce.Wszystkiego można spróbować,anal to nie jest jakiś zupełny perwers,żeby odrzucał :P Z tym zrywaniem przegiąłeś trochę,bo jak dotąd mimo że nie robię tego w pupę,to jestem zajebista w łóżku,facet spuszcza mi się do gardła i absolutnie jest zachwycony.Szkoda tylko,ze mnie anal boli... Ale dzięki za radę,chyba faktycznie kupię korki albo kulki i będę tak chodzić,innej rady nie ma na moją niesforną pupę :P

Gość sfrustrowana69
Z tą strzykawką to faktycznie strzał w dziesiątkę,bo zwykle czułam,że jestem nienawilżona w środku w ogóle. A %?Po 2 drinach może będzie lepiej hmm?

Gość sfrustrowana69
Dzięki :D

To zależy jak na Ciebie alkohol działa ;) Ja nie zauważyłam do tej pory, żebym się szczególnie rozluźniała, czy żeby puszczały mi hamulce. ;) Tak mi się jeszcze przypomniało, że są poppersy, ale to już jest hmmm no określę to wyższą szkołą jazdy, wydaje mi się, że nie jest Ci to potrzebne. :)

Gość a po co tyłek korkować
nie lepiej od razu zakleić budaprenem albo zaszyć?

Gość sfrustrowana69
Po dwóch drinkach ostatnio miałam najlepszy seks :D Zdecydowanie puszczają mi hamulce i jestem w stanie zrobić o wiele więcej. Tylko pytanie,czy z hamulcami nie puści mi coś innego...jelita,albo pęcherz :P Poppersy nie działają przypadkiem na osoby trzecie,a nie nas samych?Wyjaśnij :P

Działają na tych, którzy je wdychają ;) Używa się głównie przy fistingu, zwłaszcza tego ekstremalnego. Działają w ten sposób, że relaksują mięśnie gładkie, czyli np. zwieracz, dzięki czemu np. włożenie ręki w odbyt jest łatwiejsze, nawet dość głęboko. Poza tym ponoć wzmacniają przyjemność podczas seksu. Generalnie mają działanie w jakiś tam sposób podobne do narkotyków-powodują euforię i takie tam. Podobno nie uzależniają. Mogą być groźne w połączeniu na przykład z viagrą lub gdy ktoś na coś tam choruje. To tyle co kiedyś tam wyczytałam w wikipedii. Nie używałam, więc z własnego doświadczenia nic jestem w stanie powiedzieć.

Gość beltra
dobrym sposobem na oswajanie się z seksem analnym jest używanie korka analnego. mój facet kiedyś mi taki kupił i wsadził do tyłka zapewniając że dla pełnego bezpieczeństwa, żeby przypadkiem przy gwałtownych i niezbyt precyzyjnych ruchach nie zadać mi bólu przypadkowym trafieniem analnym. Zdziwiłam się i protestowałam ale mając świadomość że jak odmówię przy takiej argumentacji to jeszcze gotów mi dymnąć w dupę niby przypadkiem. Dla spokojności o czystość zrobiłam sobie lewatywkę (wężem od prysznica - bez wkładania tylko przytknięcie). Najpierw był mały, tj cieniutki dyskretny koreczek, okazał się całkiem przyjemny, starałam się tego nie dać po sobie poznać ale chyba coś wyczuł bo niedługo z zaskoczenia wpakował mi dużo większego. Ale z fajnym mocnym zwężeniem tak że rozciągał mnie przy wkładaniu a potem fajnie mocno jakby zasysał się w dupci. Dla ostatecznego oswojenia zakładał mi go czasem do chodzenia po domu. Wtedy co jakiś czas sukienka do góry i sprawdza jak kołeczek się trzyma.

Gość sfrustrowana69
Heh co do poppersów to średnio przekonana jestem,bo ja ostatecznie tylko zielonego próbowałam hehe :P więc się obawiam A co z lewatywą właśnie?Naprawdę wystarczy wlać do środka wody z prysznica?Ile przed seksem należy ją zrobić?

Ja robię na dwa razy. Najpierw z godzinę przed, a potem jeszcze raz. :) Poza tym według mnie dobrze jest sobie wodę potrzymać w tyłku przez jakiś czas. :)

Zresztą jak zaczniesz z korkiem analnym to będziesz wiedziała na ile lewatywa, którą robisz jest "skuteczna". ;)

Gość sfrustrowana69
Ok,dzięęęki wam bardzo kochani :D Nie mogę się doczekać aż w końcu facet będzie mógł mnie mocno zerżnąć w dupcie :D

Gość beltra
lewatywa nie na ostatnią chwilę, bo jak wleje się więcej to bywa, że wychodzi na raty. Najlepiej jest właśnie z godzinę wcześniej, najpierw płuknąć wstępnie, potem wlać pomału jak najwięcej i rozstawać się z tym na raty, czasem 10-20min. A przed samym seksem zrobić szybkie i płytkie ostateczne płuknięcie. Jak się chce starannie i z zapewnieniem ekstra poślizgu można płukanie zrobić siemieniem lnianym, ale to już trzeba mieć sprzęt - worek do lewatywy kosztuje parę groszy w sklepie medycznym.

Gość sdfdssdfsdfsdfsdf
jezu, wy wszyscy piszecie jak kur wy i dzi wki. faceci i kobiety ;/

Gość akcika
Dziwki za kasę nie chca dupczyc sie analnie,a jak juz klient namolny,to dadza sobie wsadzic w tyłek,ale za dobra opłata,a Wydurne baby w roznymwieku za darmo sobie dupska rozpychacie :-)

Gość producent pampersów
cicho, takich zboczonych głupków więcej nam potrzeba, by się biznes rozwijał.