Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oon

ona nie lubi mojej siostry

Polecane posty

Gość oon

Witam, problem polega na tym, że moja żona nie lubi mojej siostry. jesteśmy małżeństwem pół roku, nagle po weselu zauważyłem, że ma taki dziwny stosunek do niej. Teraz kiedy moja siostra ma brać ślub cywilny, ona mówi, że nie pójdziemy bo ma zaliczenia na studiach, a pójdziemy albo razem albo wcale. :( Dołuje mnie ta sytuacja, nie mam zamiaru czegoś takiego robić. Siostra zawsze dla mnie była dobra i rozumielismy się, nie chcę się kłócić z nią i z rodziną z tego powodu. Postanowiłem, że pójdę jak coś sam. Co robić? jak tutaj porozmawiać?

Gość Piotros
A co masz mówić? Kurcze to twoja siostra nie można wybierać między siostrą a żoną.Idź i baw się dobrze. Twoja żona może mieć aluzje do siostry choć to przykre ale Ty musisz być ponad to i iść siostra to jednak przez całe życie była więc nie pozwól żonie abyś zniszczył relacje z siostrą.

Gość ooooo jjjjjjacie
bardzo przykra sprawa, żonka przecierz nie bedzie miała zaliczeń przez calą dobę, nie chce pójś a to tylko wymówka,zwyczajnie jest to brak dobrej woli z jej strony ty powinienes póś nawet jesli będzie naburmuszona i obrazona, i nie tłumacz się z tego, co to znaczy żeby ci powiedziałam razem albo wcale, ja bym taka poprostu udusiła,niewyobrazam sobie takiego ultimatum,

Gość salianka
Może warto pogadać z żoną na temat jej relacji z Twoją siostrą.Może się o coś pożarły...my kobitki jesteśmy pamiętliwe i czasem nawet pierdoła przesłania nam logiczne myślenie i postępowanie. Cokolowiek by to nie było, nie powinna stawiać ci takiego ultimatum.