Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula007

Jak pozbyć się trądzika?

Polecane posty

Gość Anula007

Jak większość nastolatek mam problemy z trądzikiem.Stosuje różne preparaty,ale nie dają one zbyt dobrego efektu. Nie wiem jak sobie z tym poradzić.POMOCY! Jeśli ktoś mógłby mi pomóc, byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję.

Gość rowereek
a skad jesteś?

Gość Anula007
Jestem z Polski.

Gość rowereek
z Poznania?

Gość Anula007
ze Sromowców Wyżnych

Gość wszyscy sa szczesliwi
cukier powoduje trądzik tak lekarka zakazala jesc mojej kuzynce i chemia chipsów

Gość psyhicni nacie hobi
kultura twoj drugi nick to z kazdym dniem... prawda?

proponuje stosować codziennie rano i wieczorem tonik antybakteryjny nuno z ziaji ( koszt około 8 zł) , krem brevoxyl wieczorem ( 21 zł ) a jezeli to nie pomoże to zineryt ( 40 kilka zł- cena nie jest zachwycająca ale to na prawde rewelacyjny preparat - dzieki niemu pozbyłam sie pryszczy ) :) powodzenia!

duzo wody niegazowanej, slonce i zdrwowa dieta uboga w cukry, sol i nic ostrego do jedzenia i...cierpliwosc oraz dobra kosmetyczka 1 w miesiacu..

Gość a ja polecamm
Diane 35, mnie(odpukac) wyleczyly te tabletki, bralam 5mc a poza tym trzeba cere nawilzac i jeszcze raz nawilzac nie wolno wysuszac, jak co niektorzy pisza zebys przemywala tonikami antybakteryjnymi bo sa one na bazie spirytusu, tak samo zineryt

Gość psyhicni nacie hobi
ty jestes z kazdym dniem i choj

Gość a ja polecamm
Kultura wez wypierdalaj w podskokach🖐️ gimgowno jebane:O pisze co mi pomoglo i nie karze jej brac hormonow poradzilam jej zeby nie wysuszala buzi idz ksiazki spakuj do szkoly🖐️

No to se bende Z każdym dniem, jak wolita. Choć myślałam, że jednak pewien niepowtarzalny osobnik ze mnie jest:( No Twoja dorosłość aż tryska rwącym strumieniem. Wręcz się zlękłam tej elokwencji i bystrości umysłu która przejawia się w ciętych ripostach. Proszę Cię nie marnuj takiego potencjału na mą skromną osobę 🖐️

Gość taka jedna mamaaa
czasami hormony sa jedynym wyjsicem ja bralam juz rozne specyfiki, mascie, płyny, tabletki i tylko hormony mi pomogły i tez zaczełam je brac w wieku 17 lat i jakos nic mi od tego sie nie stalo

Róbcie co chcecie. Wasze zdrowie. Skoro masz już 90 lat i wiesz doskonale, że hormony na nic w Twoim organizmie prócz skóry nie wpłynęły to ciesz się:) Oczywiście mając realne zaburzenia hormonalne to inna sprawa. Jednak warto się dowiedzieć o historii leczenia hormonami i skutkach długofalowych.