Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjgkkkkkk

Mam pytanie do kobiet , dlaczego tyle dziewczyn ''leci'' na cwaniaczków ?

Polecane posty

Gość jjjjgkkkkkk

Moj kumpel nigdy nie szukal związku i ma w dupie miłosci ,zakochania, na portalach randkowych w tym znanej wam sympatii napisal wprost ,ze NIE szuka zwiazków i zeby takie dziewczyny nie pisaly. Chce sie dobrze bawic i poznac nowych ludzi. I co ? Ciagle ktos mu oczka puszcza ,piszę wiadomosci i na gg :O A do mnie ? Eh , nie szukam zabawy ani ksiezniczek czyli jestem frajerem. On jest przystojny, ja srednio - moze dlatego ?

Gość kobieta z kaffe
bo zadna nie chce brzydkiego nudziarza z malym siurkiem

Gość on jest przystojny, fajny
ma osobowość. A ty masz tylko kompleksy

Gość jjjjgkkkkkk
To dlaczego piszą te ktore niby ...szukaja milosci i zwiazku ? PRzeciez wiedzą ze będą panienkami do towarzystwa i papa? Wszystkie jestescie hipokrytkami ? Szukacie milosci a jak trafi sie jakis przystojny to mu dajecie ? :O

bo mają nadzieję , że akurat może ten przystojniak się nimi zainteresuje !!!!! a na przystojnego każda poleci !!! jedna da druga nie da to zależy już .. ale przystojniak musi miec charakter gadane ..fakt jest coś w tym ,ze uroda dodaje odwagi i śmiałości !!!

Gość kjahdkjwh
Kurde, jak wielu facetow mysli tak samo :) To jest zajebiste !!! Kobity to ogolnie kurwy, tylko na filmach i w ksiazkach są takie, jakie chcielibysmy miec...... niestety mam 25 lat i z roku na rok utwierdzam sie w tym bardziej.

a tak odnośnie tego "dawania" to niektóre sobie myślą ,ze jak pójdą z takim do łózka to on sie w nich zakocha lub też że on ją kocha i robi z nią to z miłości ..ale to dotyczy głupich lasek poprostu !!!

Gość bububububuuu
Bo spotykajac sie z przystojnym ich samoocena rosnie do góry. Co z tego ,ze bzyknie i bedzie traktowal jak znajomą ? Taka dziewczyna bedzie sie cieszyla ,ze ktos zajebisty się nią zainteresowal, bedzie przezywala nieszczęsliwą milosc,bez wzajemnosci. One to lubią ,emocje . Jesli jestes przeciętny musisz inaczej ją zainteresowac. A jesli ktos jest piekny ,ma wygląd i nic wiecej ,ani be ani me, nic do powiedzienia to zaczną szukac innego bo brak im emocji. Zycie brzydala jest tragiczne.

To jest tylko moja obserwacja, która może byc błędna, ale wydaje mi się, że kobiety lubią wierzyć w to, że zmienią faceta, że będą tymi wyjątkowymi. Jeżeli mężczyzna podchodzi do związków poważnie, to każdą kolejną partnerkę traktuje z szacunkiem, a związek jest dla nie poważną sprawą, nie zabawą na chwilę. I jak tu się czuć wyjątkowym? Przecież każda kobieta chce usłyszeć "nigdy czegoś takiego nie czułem, jesteś wyjątkowa, dla ciebie się zmieniłem.."

Gość bububububuuu
Jestescie naiwne to wszystko :O A potem placz na forum : ''Dałam się zaliczyc , on sie nie odzywa'' Zamiast doceniac wartosciowych facetów wiele kobiet leci na takich jak ten z tematu. Ładna twarz, fajne ciało , gadka szmatka i juz dają mu na 1 randce :O

Czy ja mówię, że nie jesteśmy? Inna sprawa, kto normalny szuka poważnego związku na sympatii....

Gość bezproblemowy
a od czego jest młodość, niech szaleją dziewczyny i faceci. Jeszcze zdążą pozakładać rodziny.

Gość jako brzydki facet bez
charakteru... taki jak ty... powiem ci, że bycie takim jak my wcale nie daje miłośći. Miłość może być tylko między równymi :P szukaj brzydkiej i nudnej