Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś tuu nie gra

skarbówka

Polecane posty

Gość coś tuu nie gra

mam pytanko ;) w rozliczeniu podatkowym zwrot podatku wyszedł ponad 800zł... rozliczenie złożyłam na początku marca. 22kwietnia skarbówka przelała mi na konto 550 zł! pytanie brzmi - o co chooo??? miał tak ktoś???? gdybym miała jakiś błąd to najpierw korekte by mi przysłali, a kase później... :o ratami będą przesyłać?! :o :D

Gość ssddvfgrgtbnhtn yjhyjh
policz jeszcze raz:):) bo albo oni sie rabneli albo ty :) jesli oni to wal z zsiekiera do urzedasow swoje pieniadze nikt ci za darmo nie da aa z tymi brudasami waalczyc trzeba

Gość coś tuu nie gra
ale przecie jak ja bym sie rąbnęła to już by mnie ścigali, a nie kase oddawali :O za głupie 10 groszy by mnie ścigali, a tej kasy im nie popuszcze :p

Jaką korektę? Urząd skarbowy nie wysyła żadnych korekt. Policzyli PIT za ciebie i tyle. Pewnie nie ujęłaś limitów np. kosztów uzyskania przychodu.

Gość po prostu zadzwoń
i zapytaj o co chodzi

Gość bukaaa
Najpierw jeszcze raz spójrz w rozliczenie - moze to ty się pomyliłaś? Potem zadzwon, poproś z księgowością i zapytaj o przyczynę różnicy. Spokojnie i bez nerwów, bo tam tez siedzą tylko ludzie. Może miałaś jakies niezapłacone mandaty?

Gość coś tuu nie gra
taaa alimenty, chyba na ciebie :o wyzwałam cie od ciemnot???????? nie! to troche kultury baranie! ścigali by mnie gdybym im miała zapłacić!

Gość taka jedna mamaaa
a nie miales czasami jakies niezapłconego mandatu??

Gość a nie mandacik???
?