Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pazurkowa_

dieta a majówka :D

Polecane posty

Gość pazurkowa_

Hejjjjjjjj :) mam pytanie co możecie doradzić by nie przesadzić :D ? wiadomo jak to makóweczka grill itp :) macie jakieś fajne przepisy nietuczące na coś dobrego z grilla ? na jakaś lekka sałatkę ;) ? jakies przystawki ? a co najlepiej wybrać z chrupkich przysmaków ? zarażę tym moich znajomych ;) ... no niestety co do %% to nie ma wyboru ale chyba lepiej wódkę czy piwo jak myślicie ? i proszę nie piszcie ze na diecie się nie pije to tylko majówka a ja nie mam dużo do zrzucenia ;) pozdrawiam czytających :) i zachęcam do odpowiedziii :D !

Ja zawsze jem kiełbaskę z dietetyczną sałatką i do tego pieczywko czosnkowe, które sama robię. Jakoś nie widzę bym po tym przytyła. Wypróbuj. ;]

Gość pazurkowa_
no dobra ale jaką sałatkę ? no właśnie a co do pieczywa może macie jakiś pomysł czy lepiej chlebek i jaki bo ja osobiście jem żytni czy może lepiej bułki bo w sumie jak patrzyłam na internecie to kalorycznie podobnie a niektóre bułeczki nawet maja mniej kcal od chleba....

Ja robię chleb żytny. Kupuję jeden ciemny drugi jasny. Smaruję to sosem czosnkowym. I na przemian przekładam. Potem posypuję to ziołami prowansalskimi i owijam folią aluminiową i piecze się to razem z kiełbaskami.

Gość pazurkowa_
a jaka polecacie kiełbaskę na grilla?