Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany chłopak dziewczyny

Problem z hobby dziewczyny

Polecane posty

Brakuje mi już pomysłów jak rozmawiać z dziewczyną na temat jej hobby :( Otóż Ona kolekcjonuje buty i to nie jakieś tam zwykłe tylko takie za 600-700 zł. Wiem, że nie mogę jej tegoi zabronić bo kupuje za swoje pieniądze, ale budujemy dom i większość z mojej kieszeni. Ostatnio cieszyłaa się, że udało jej się kupić buty używane za 170 euro. Jakieś adidasy, których jest tylko 150 par na świecie. Poza tym kupiła lustrzankę za 2,5 tys żeby ROBIĆ BUTOM ZDJĘCIA i wystawiać na forum gdzie wszystkie tak wystawiają i komentują... Jak jej przetłumaczyć, że połowy ze swijej kolekcji 350 par butów nigdy nie założy? Brak mi słów. W zeszłym miesiącu kupiła szafę i plastikowe przezroczyste pudełka na buty.

Gość tocomowiemysle
normalne nie przejmuj sie to oklepane hobby, nic szczegolnego

Gość Ja sie zastanawiam co zrobi
chlopak jak odkryje, ze kupuje ciagle bizuterie, tez nie tania

Nie wiem co to za forum. mowiła mi tylko o nim. To jakaś strona Wielkiej Brytanii.

Gość tocomowiemysle
butow nie trzeba zakladac, buty sie ma , buhaaaa uwielbiam buty!!

Problem w tym, że w tym domu będziemy mieszkać razem i obiecywała, że się dołoży do budowy a póki co dała jakieś grosze co starczyły na okna i bramę do garażu.

widocznie Ty nie masz drogiego hobby, wiec plac ...ale problem wymysliles...

Gość ja też jestem
ślubu nie macie ?, na kogo są faktury za materiały?

no to chyba dolozyla?

Posadź ją i porozmawiaj. Wyjaśnij, że hobby nie powinno przysłaniać potrzeb. Powiedz jej, że obiecała dokładać się do domu, a póki co Ty za wszystko płacisz. Jeżeli coś jej zostanie, niech sobie te buty kupuje, ale nie może być to ważniejsze od budowy domu.

Gość zxczc
heheh a aja mam okolo 50 par kolczykow ;] a butow mam hmmm pomyslmy: - adidasy - kozaczki zamszowe na szpileczce - nastepne kozaki na szpilce - baletki czarne - baletki brazowe - baletki takie za kostke czarne z atkim paskiem na kostce - aaa i jedne botki I wsio, wniosek: najwiecej mam na lato. A tamte sa wyjsciowe :) Wiec nie wypadam jakbym miala fiziu mizu w glowie :P

Ja mam ok. 500 par kolczykow, ale butow nie lubie :D

Gość zxczc
hmmmm moze przekonaj ją, że ma najwieksza kolekcje butow na swiecie i zadna ale to zadna dziewczyna nie ma tyle par co ona. I nie ma powodow aby powiekszala swojej kolekcji o nastepne pary butow.

Gość zxczc
500 par?? niezła jestes :D ja sie dopiero rozkrecam :D PS Gdyby jaka para butow Twojej dziewczynie by sie znudzila to daj cynk, chetnie sie nimi zaopiekuje (rozmiar 38) :D

Gość zxczc
Jak z tym problemem teraz nie zrobisz to caly dom bedziesz mial butach: dojdzie do tego ze buty znajdziesz w lodówce !!! hahah wszedzie buty i buty. Beda Ci sie snily po nocach, a jak zdecydujecie sie na dzieci łoooo boże - to dopiero bedzie butomania!!! haha.

Gość jakie hobby hahahaha
:D