Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfh

prosze o opnie - Podkład matujący

Polecane posty

Gość gffgfh

Kupilam dzis podklad, nigdy wczesniej nie uzywalam wiec nie chcialam przeplacac i kupilam za 23 zl matujacy. do tej pory wystarczal mi jakos sam puder prasowany. Prosze was o opinie, moze ktoras z was go miala... http://www.bardi.pl/kosmetyki,soraya-make-up-sceniczny-dlugotrwale-matujacy-cieply-bez-spf10-33ml-prezent-od-bielendy,426,24,32.html

Właśnie go mam i nigdy nie użyłam na całą twarz i cały dzień. Jakoś tak jak próbowałam na kawałku twarzy to średnio mi się podobał w porównaniu do innych. O ogólnym efekcie mówię

Gość naatalkaaa
Tego nie testowałam, ale inne podkłady firmy Soraya, to dla mnie osobiście porażka. Ja odkryłam podkład matujący firmy Kobo Professional i dla mnie jest jak na razie nr 1.

Gość gffgfh
Wlasciwie kupialm go tak raczej na szybkiego bo nie mialam czasu szukac opini w necie na rozne produkty. Pani ekspedientka mi go poradzila, cena tez ok a jak nigdy nie uzywalam to nie znam sie za bardzo a widze ze opinie sa mieszane. W sumie mozna sie bylo tego spodziewac po takiej cenie ale mysle ze nie bedzie az taki zly moze:( mam zamiar uzyc go na wesele i mam nadzieje ze nie porobia mi sie z niego jakies brzyydkie plamy na twarzy;/

Gość nataliaaaaaaaaaaaaaaaaa
na wesele go sobie daruj. jak masz tlustka buzie to polecam lirene city matt okolo 15zł i jest o niebo lepszy. albo paese long cover fluid - kryjacy.

Gość gffgfh
nie mam pieniedzy wydawac na kolejny, jeszcze nie pracuje. I nie chce zeby mi lezaly dwa. Czemu mowisz ze sobie darowac?:( co sie moze z nim dziac. Makijarz zawsze mozna poprawic w ubikacji. Nie mam az tak bardzo tlustej skory, taka przecietna

Gość vjm,,,,bvvb
byl taki czas ze go uzywalam ale czulam go na twarzy, byl taki jakis tlusty

Gość vjm,,,,bvvb
a ja polecam astor mattitude, mozna go kupic juz za 30 pare zlotych

Gość gffgfh
Ale podobal Ci sie jego wyglad na twarzy i nie zostawial jakis plam po paru godzinach? Tzn chodzi mi o ten moj z soraya

Gość vjm,,,,bvvb
pasowal mi jego kolor, ale byl dla mnie zbyt tlusty... z obecnym jestem szczesliwa;)

Gość naatalkaaa
Przetestuj go wcześniej, nałóż na cały dzień, zobacz jak będzie reagować na niego skóra. Przecież każda kobieta ma inną cerę, może akurat Tobie podpasuje.

Opinie sa podzielone, bo co jest dobre dla jednej cery nie musi być wcale dobre dla kogoś innego:) Trzeba samemu się przekonać i przetestowac na sobie:)

Gość gffgfh
Do wesela jeszcze tydzien takze napewno przetestuje ale przed weselem musze isc i porzadnie zdac mature bo jak cos pojdzie nie tak to na weselu i tak bedzie humor do kitu;/