Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfbdbfbdfbfbdb

facet mi powiedział, że nie był pewy czy chce się oświadczyć bo jestem strasznie

Polecane posty

Gość bfbdbfbdfbfbdb

kłótliwa ale już się przyzwyczaił do moich humorów i może się oświadczyć ale musi zebrać najpierw kasę i muszę być cierpliwa obraziłybyście się za taki tekst? ja poczułam się upokorzona ale on nie wie o co chodzi i mówi, że nic złego nie powiedział..

Gość bfbdbfbdfbfbdb
up

Gość obraz sie bo szczery jest
jakie to bedzie w kobiecym stylu :O przemys co powiedzial, widocznie nie jestes takim aniolkiem za jakiego sie uwazasz

Gość bfbdbfbdfbfbdb
wiem, że nie jestem, naucz się czytać ze zrozumieniem chodzi o to, że mógł już nic nie mówić a nie jako jedyny powód swoich przyszłych oświadczyn podać "przyzwyczaiłem sie do twoich humorów i teraz już mogę"

Typowa kobieta. Kocha się nie ZA coś tylko POMIMO czegoś. I on dojrzał do takiej decyzji i wie, że jest w stanie zaakceptować Twoje wady. I co Ci nie pasuje? wolisz argument jaka to jesteś piękna i zaradna?

Gość ja bym się obraziła, bo to
powinno być wyjątkowe przeżycie a po tym na pewno nie będzie..

Gość bfbdbfbdfbfbdb
nie, wolę argument "kocham cię i chcę żebyś została moja żoną"

czytam ze zrozumieniem, ale twoja wypowiedz swiadczy o tym, ze nie bardzo wiesz jaka jestes a jestes niedojrzala, nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz sie jak sfochowana nastolatka

nastepna co sie za duzo filmow naoogladala obrazajcie sie dalej , niunie :D

Gość bfbdbfbdfbfbdb
sfochowana? facet mógł sobie darować i nic nie mówić, zebrać kasę i za 2 miesiące przyjść z pierścionkiem a nie mówić mi, że uznał, że jakoś wytrzyma to i się oświadczy po 6 latach w końcu..

dobra mogl, ale zrobil inaczej faceci tacy sa, szczerzy do bolu zazwyczaj, nie wiesz tego po 6 latach zwiazku? ja bym sie nad soba zastanawiala, po takim tekscie, a nie nad tym czy sie obrazic dorosnij, walcz ze swoimi humorami i powodzenia daj chlopu spokoj :)

Gość bfbdbfbdfbfbdb
ale po co mam walczyć z humorami? przecież się przyzwyczaił nie?

Gość vvv...vvv..
dziwna jestes , 6 lat zwiazku i sie obrazac chesz na faceta co ci prawde powiedzial?? to co mial milczec i nic, udawac ze jestes aniolkiem ? w zwiazku ludzie powinni ze soba byc szczerzy, mowic sobie co czuja ,co mysla, czego pragna. on dojrzal do zwiazku ty chyba raczej nie... szkoda faceta na takie sfochowanego babsztyla....

Gość bfbdbfbdfbfbdb
wiem, że nie jestem idealna i często o tym gadamy więc darujcie ok? chodzi o to, że W TEJ KONKRETNEJ SYTUACJI mógł sobie darować swoją szczerość i po prostu sie oświadczyć

zalozylas temat, ludzie pisza, ze nie powinnas sie obrazac, a ty dalej swoje no to sie obraz, mam nadzieje, ze facet przejzy wreszcie na oczy i pomimo przyzwyczajenia do twoich humorow, nad ktorymi nawet nie chcesz zapanowac, kopnie cie w tylek, a pierscionek da kiedys innej serio, prawdziwa z ciebie niedojrzala niunia

Gość bfbdbfbdfbfbdb
ok, więc i wam życzę taki oświadczyn i takiego tekstu kochanie wiesz przyzwyczaiłem sie już do twoich humorów, jakoś wytrzymam i sie oświadczę ale na razie nie mam kasy więc jeszcze poczekaj bo przez 6 lat nie nazbierałem ani grosza bo nie byłem ciebie pewny

Gość a ciebie nikt nie
jebie i jestes sfrustrowana :D

Gość KULTURA TO STARA RURA
!!

no to sie obraz niuniu co ci szkodzi, tyle chlop wytrzymal, pewnie nieraz juz mial cie dosyc, ale skoro taki twardy to sie obraz ja to bym sie obrazila nawet w zareczyny, a co w koncu fochy najwazniejsze powod do focha zawsze sie znajdzie :D

rozumiem, ze na piszacych tez sie obrazasz, skoo nam tak "zle" zyczysz :D

Gość bfbdbfbdfbfbdb
no naprawdę jaki z niego bohater, wytrzymał, jest taki dzielny jak mu nie pasuje to niech spierdala, jedyny nie jest nawet nie umie się fajnie oświadczyć, nieudacznik pieprzony wg was to powinnam jeszcze po nogach całować, że taki dobry i dzielny mi się trafił

Gość NIKT WAS NIE CHCE STARE RURY
TO BYŚCIE NAWET ŻULA SPOD SKLEPU WZIĘŁY JAKBY POPROSIŁ

Komu tak na mojej maturze zależy, co? Wzruszające. A rób co chcesz, dla mnie ślub to papierek. Liczy się, że jest z Tobą mimo wszystko i Cię kocha. Ale skoro dla Ciebie gesty są takie ważne...no wiadomo każdy jest inny.

widze, ze dajesz nam probke swoich zachowan najpierw mila, a jak odpowiedzi nie po mysli to facetowi sie dostanie skoro ci na nim nie zalezy, to po co z nim jestes i po co slub? niunia, ty slubu nie bierz przez nastepne 10 lat, bo wykonczysz chlopa

Gość srubokrecik..
przeciez piszesz ze jeszcze sie nie oswiadczyl tylko ze ma zamiar, jak uzbeira kase to o co ty jojczysz?? poczekaj moze oswiadczy sie w innym sposob, to byla dopiero zapowiedz, choc mam nadzieje ze do tego czasu zrezygnuje z tego i z ciebie... na nas tez sie poobrazaj bo nie piszemy ze jestes fajna, lepiej znac prawde niz zyc w klamstwie pamietaj!! okropna jestes swoim zachowaniem, naprawde

Po sześciu latach oświadczyny? :D Przecież wy jesteście ja stare dobre małżeństwo. Ślub to już tylko formalnością będzie. Co do jego tekstu to nie umiesz tego zinterpretować? Powiedział ci że cię kocha jak cholera ale jak nie zrobisz czegoś z swoją "fochliwością" to pomimo że się przyzwyczaił i jakoś mógłby to wytrzymać to nie koniecznie się oświadczy. Dał sobie i tobie czas do pomyślenia.

Gość kultura aż taka podla jesteś
ze w ogolę koleżanek nie masz w realu :)