Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przez seks , przez lozko

Nie potrafie " godzić " sie z mezem

Polecane posty

Gość przez seks , przez lozko

No nie potrafie ! a wy ! Jak sa zgrzyty w malzenstwie to po prostu nie ma seksu , nie moge sie z nim kochac , nigdy sie nie godzimy przez seks .On by chcial ale ja nie moge , nie dam rady a Wy ?

Ja też nie potrafię iśc do łózka z facetem po kłótni, za to jak się już przeprosimy, to ok. Tylko zasada jest jedna, nie patrzeć w tył, nie rozpamiętywać kłótni, bolących dla nas słów, kobiety własnie tak robią i cierpią, faceci szybko zapominają i patrzą w przód. Od czasu gdy się tego nauczyłam skończyły się moje fochy i humorki :P

Gość salianka
Pase ma rację - nie rozpamiętuj kłótni.Była, minęła i tyle. Seks na zgodę jest dla facetów (niektórych babeczek również) atrakcyjny,ponieważ jeszcze buzuje adrenalina,pryzjemność jest większa,intensywniejsza.

Gość sfrustrowana69
Na pogodzenie się dobry jest seks.Oczywiście nie we wszystkich przypadkach,bo z problemami lepiej uporać się rozmową. Ale nasze kłótnie o inne kobiety czy facetów-takie niewinne,tzn z czystej zazdrosci,zawsze kończą się seksem. Ja się wściekam bo dzwoni do niego jakaś laska,jestem nabuzowana,krzyczę na niego i go biję,on się ze mnie śmieje,w końcu powala na łóżko i mimo moich oporów wchodzi we mnie.Mhm