Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Mgła napisał: To może Twoje było, jeden padł z wrażenia na tym Czemu nie chcesz przyjechać się kochać od roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, hrabia Pomme de terre napisał: 1 paczka seksowna bielizna dla dziewczyny i męskie skarpetki 2 paczka pilot do nikona 3 paczka dysk przenośny Seagate Expansion A nie kazalam ci wymieniac co dokladnie tylko czy będzie ci to zaraz potrzebne. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Kokaina tyś głupi takie rzeczy z rączki do rączki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dark prince 28 Napisano 6 godzin temu (edytowany) No szkoda czasu na upośle straciłem nadzieję już całkowicie Niby człowiek się spodziewał ale się jednak łudził 1 minutę temu, Mgła napisał: Idę spac dość tych pierdów Edytowano 6 godzin temu przez Dark prince Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A nie kazalam ci wymieniac co dokladnie tylko czy będzie ci to zaraz potrzebne. xd jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Idę spac dość tych pierdów Też jestem przystojny według mnie bardziej od malowany ja bym się z nim nie zamienil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dark prince napisał: A to nie przypadkiem malowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Dark prince napisał: Słownik języka polskiego PWN komorne «opłata za używanie wynajętego mieszkania» komorny «w średniowiecznej Polsce: dworzanin zarządzający pokojami i sprzętami królewskimi» o kórwa leżak to wampir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: jutro Idź bo ci się dysk twardy spíerdoli ja w zimę 4dni tablet odbieralem i się odkleil ekran później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał: komorne «opłata za używanie wynajętego mieszkania» Dokładnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu jestem ładniejszy od malowanego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, odzyskajmy niepodległość napisał: Kokaina Moon jest nadawcą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hrabia Pomme de terre 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jeszcze 1/4 drzwi tak napisał: Idź bo ci się dysk twardy spíerdoli ja w zimę 4dni tablet odbieralem i się odkleil ekran później nie jest zima wystarczy potrzymać w cieple nim uruchomisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Podobno jest niższy i ma 11, a ja się czuje niski często widzę 1,9m typów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: jestem ładniejszy od malowanego No raczej nie trudno być lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, hrabia Pomme de terre napisał: nie jest zima wystarczy potrzymać w cieple nim uruchomisz Nie wiadomo jakie straty w późniejszym terminie od zimna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Takie urządzenia majom obudowy klej dysk twardy jeszcze ale np tablety telefon trzeba szybko odebrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To jest czy nie? Jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Mgła napisał: Idę spac dość tych pierdów Punia czasem píerdzi to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Ale serio nie dziwi mnie że 40 i nie ogarnela typa ugania się za selfi bez szans na więcej a czas leci i leci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, TRZYNASTY napisał: To jest czy nie? Jak myślisz? Ja nie myślę, ja wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, hrabia Pomme de terre napisał: tyś głupi takie rzeczy z rączki do rączki Podobno inpost ma komunikaty od tego i można mieć goraco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja nie myślę, ja wiem. To dajesz z koksem Śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: A ja za Bennim i agentem. 🥺 I sexem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: To dajesz z koksem Śmiało W sensie że na pewno nie on ale kto dokładnie też ciężko powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Ale bym se poroochal iskre przed snem godzinke huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TRZYNASTY 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W sensie że na pewno nie on ale kto dokładnie też ciężko powiedzieć. I tu cie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 264 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, TRZYNASTY napisał: I tu cie mam No dokładnie. Masz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu To zjèb malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jeszcze 1/4 drzwi tak 9 Napisano 6 godzin temu Elka to akurat nie ma nosa do ludzi munka myli np z mewom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach