Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffgfh

czy to wypada?

Polecane posty

Gość gffgfh

Moj chlopak za zadne skarby nie chce isc ze mna na dyskoteke. Mam zakonczenie roku szkolnego wiec chcialam wyjsc z klasa ale niektore dziewczyny ida tez z chlopakami. On powiedzial ze nie pojdzie bo on nie lubi takich imprez i woli zostac w domu. Tyle ze ja nie mam czym stamtad wrocic a na nogach w nocy to troche strach wracac. Zaproponowal mi ze moze ewentualnie po mnie przyjechac o 1 czy tam pozniej. Tyle ze on ma z 15 km, potem mnie zawiesc i wrocic, musialby specjalnie wstawac;/ Co byscie robily na moim miejscu? Z jednej strony glupio mi tak ale watpie ze kogos znajde kto mnie przywiezie a bardzo mi zalezy zeby isc a on sam zaproponowal. Czy to wypada przyjac propozycje? Dodam ze jesyesmy ze soba juz 3 lata

Gość ksisksixc
Pewnie ktos z twojej klasy tez bedzie samochodem ,to spytaj czy cie nie podwioza... Ja jestem z moim 4lata ,tez taka odleglosc nas dzieli ale wolalabym wrocic sama niz go w nocy budzic. Moze iech np. przyjedzie na 2 godzinki przed koncem imprezy ? Troche posiedzi i wrocicie razem.

Gość gffgfh
Ale on wlasnie za zadne skarby nie chce ani na chwile. No wlasnie ciezko by mi bylo kogos znalezc bo nikt nie jedzie w ta strone to po pierwsze a po drugie zadne z moich znajomych nie bedzie autem, albo ktos po nich przyjedzie albo ida z chlopakiem dziewczyny a tych kolesi akurat nie znam bo mam taki slaby kontakt akurat z tymi dziewczynami. A moj chlopak sam to zaproponowal, ja zaproponowalam mu zeby ze mna poszedl...tez chcialam z nim spedzic czas a on jest taki uparty:(

Gość ksisksixc
ale dziewczyny znasz, zapytaj moze ktos cie wezmie przeciez to twoja klasa :) a jak nie to niech za kare chlopak przyjedzie , skoro sam dal propozycje i jeszcze ci siare robi bo nie chce isc .

Gość gffgfh
Nigdy z nim nie bylam na tego typu imprezie;/ Tak znam te dziewczyny ale to akurat te ida z chlopakiem z ktorymi mam slabszy kontakt, nie przepadam za nimi szczerze mowiac. Wiesz jak jest w klasie, nie kazdego da sie lubic. Wolalabym zeby szedl ze mna:(:(

Gość gffgfh
Ja rowniez mam prawko ale wlasnego auta nie mam a moja mama oczywiscie mi nie da bo boi sie ze bedzie tam stalo w nocy;/ Poza tym chociaz 1 piwo bym chciala wypic no chyba ze chlopak szedlby ze mna to ewentualnie moglabym sie na to zgodzic zeby prowadzic jego samochodem. Ale juz mu to mowilam i tez nie chce, poprostu nie lubi dyskotek i za zadne skarby nie pojdzie

Gość ksisksixc
To powiedz mu ze bedzie ci przykro jak wszystkie kolezanki beda z chlopakami i ze moze sie poswiecic dla ciebie ,ten jeden raz bo to dla ciebie duzo znaczy ... Ewentualnie bardziej w zartach ze albo z toba idzie ,albo za kare cie bedzie po nocy odwozil

Gość gffgfh
Wlasnie dla niego to nie jest kara, jest mu to na reke ze nie musi isc;/ Tak mi powiedzial i dokladnie to co napisalas mu mowilam tez ale on tego nie rozumie. Juz nawet myslalam czy wogole z tego nie zrezygnowac jak mamy sie tak klocic i potem mam go jeszcze wykorzystywac;/ jedna kolezanka juz zrezygnowala bo tez jej chlopak robil takie sceny i zostaje w domu bo on przyjedzie do niej

Gość ksisksixc
Najlepiej bedzie jak pogadasz jednak z znajomymi i ktos cie z ich odwiezie , albo nawet ta glupia taksowka... Skoro on ma wyje bane na twoje uczucia tez go olej w ten dzien... :O A zostajac w domu i jeszcze zapraszajac go to juz calkiem glupota.

Wiesz co autorko, raz zrobiłam tak, ze z imprezy pożegnalnej wyszłam bardzo wcześnie bo chłopak odwalał sceny. On do dzisiaj się z tym xle czuje, a ja mam do siebie pretensję, że nie olałam jego fochów. Weź kasę na taxi i tyle.

Gość gffgfh
W nocy za taksowke zaplace z 50 jak nie wiecej. Gdybym pracowala moglabym sobie na to pozwolic a tak raczej nie... Nie wiem czy wogole pojde, poza tym mielismy zamowic wczesniej łoże a nikt sie oczywiscie nie dogadal i wydaje mi sie ze dalej jest nie zamowiona;/ Moze pojdziemy wtedy do jakiegos baru, tak by bylo nawet lepiej bo wtedy mama dala by mi moze auto bo wrocilabym wczesniej i byloby bez problemow. Tyle ze pilabym co najwyzej soczek

Gość gffgfh
Nie wiem jakos glupio mi tak zeby jechal po mnie pomimo ze sam proponowal ale z drugiej strony nie wiem czy bede sie dobrze bawic myslac o tym ze on jest zly, ze sie klocilismy i ze ma gdzies moje uczucia:(