Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długie nogi

problem z suknią slubną

Polecane posty

Gość Długie nogi

Hej. Nie wiem jaki fason sukienki wybrać...otóż mam 182 cm wzrostu mój Narzeczony jest dwa cm wyższy i na pewno nie będę nakładała butów na obcasie do ślubu i zastanawiam się nad wyborem fasonu w którym nie będzie widać butów. Ogólnie podobają mi się sukienki princeski ale boje się ze będę wyglądała jak wielki ptyś i zastanawiam się czy nie zdecydować się na fason w kształcie litery A . Może ktoś był w podobnej sytuacji??

idz do kilku salonow i sobie poprzymiezaj - to chyba najlepsza metoda. ja chcialam zupelnie inny fason, a jak go przymeizylam to sie okazalo, ze mi nie pasuje i wybralam zupelnie inny

Gość Długie nogi
sukienkę będę szyła na 100% u prywatnej krawcowej i myślałam ze podsuniecie mi jakieś pomysły

Tak wysokiej osobie princesska będzie pasować. Będziesz na pewno ładnie wyglądać :) Poza tym są różne princesski. Na bal dwa lata temu założyłam suknię w tym fasonie na bal kończący szkołę. dół był po prostu wielki, a mimo to nie zaburzyły się proporcje. Moim zdaniem dobrze wyglądają te princesski które pomimo wielkiej spódnicy nie mają jej bardzo "napuszonej".

Gość Długie nogi
słuchajcie a ile tak mniej więcej czasu przed weselem trzeba zamawiać suknię? tak żeby było na tip top;)

Gość słomiana brunetka
prosta w kształcie litery A