Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kubek niekapek

od kiedy kubek niekapek?

Polecane posty

Gość kubek niekapek

od kiedy dziecko powinno uczyc sie pic z niekapka? deserki i inne stale pokarmy lyzeczka, a mleko jak podawac? tez z niekapka?

Gość Mama Nikoli
Ja zaczelam podawac picie w niekapku jak corka zaczela kumac o co chodzi i sama trzymala kubeczek okolo 6tego miesiaca, ale nigdy nie chciala z niego pic teraz ma 10 miesiecy 4 rozne niekpki i z zadnego nie pije mimo ze zachecam ja kazdego dnia, ale smoczka tez nigdy nie ssala wiec moze nie lubi takich wymyslow, choc z butelki pije bez problemu. Łyzeczka ladnie je od 4tego miesiaca...

mój od 10 miesiaca nie chcial butelki...kasza tylko łyżczką, samego mleka nie chciał. Jak mial 10 miesiecy umiał pić z niekapka i slomką

Gość od 6 miesiąca
kubek niekapek

Gość deserki i inne stale pokarmy
podawałam łyżeczką od ukończenia przez dziecko 4 miesięcy

Gość this is sztuczna inteligencja
kubek niekapek - jest od 6mż ale prawda jest taka ,że nie wiele dzieci potrafi w tym wieku się nim obsługiwać , moje dziecko przeprosiło się z kubikie jak miało ok 11m wcześniej był tylko gryzakiem :d

Kubek niekapek wprowadziłam jak miał 8 miesięcy.Ale za bardzo z niego nie chciał pić.Wieku ok roku przeszłam na zwykły kubek. Łyżką karmiłam od samego początku kiedy wprowadziłam stałe posiłki czyli ok 5-6 miesiąc.A sam jadł łyżeczką jak miał 10 miesięcy -wiadomo wiecej na ciuchach i na podłodze było jedzenia niż buzi.

ja próbowałam w 5 ale klapa,mały umiał pić w 7 dopiero,teraz juz ze zwykłej butelki i z kubka potarfi pić (1,5 roku)