Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvdkjdbnjgkdb

Zostałam oszukana na Allegro, wysyłam takiego maila do sprzedającego

Polecane posty

Gość nvdkjdbnjgkdb

Dobrze napisałam? Dzień dobry, minęły dwa miesiące odkąd wysłałam do Państwa maila z reklamacją butów. Do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi, dlatego rozumiem, że mogę bez wyrzutów sumienia wystawić negatywny komentarz (czego nigdy jeszcze nie robiłam), których i tak mają już Państwo nadmiar. Rozumiem, że robią Państwo pieniądze i tylko to się liczy, ale takie ignorowanie klienta w sytuacji kiedy nie jest on zadowolony z zakupu (a dokładniej mówiąc, kiedy otrzymuje coś zupełnie odbiegającego od tego, co było na aukcji) jest bardzo nieprzyjemne. Musiałam niestety odradzać znajomym zakupy u Państwa. Życzę zmiany postawy.

Gość nvdkjdbnjgkdb
up

Gość ppppppppppooooooooco
Po co kupowałas jak ma duzo negatywów ?????

Gość bn
... a czego nie dopisalas ze idzisz na policje czy do sadu za oszustwo???? mojemu kuzynowi policja pomogla zlapala drani co nie wyslali danej rzeczy i sprawdy zwracali kase. co myslisz ze ich negatyw rusza jak kase maja;p;p ?? a swoja droga po co zamawiasz u kogos kto ma negatywy??? mysl troche

Gość nvdkjdbnjgkdb
Od niedawna ma ich dużo. W sumie 54, pozytywnych prawie 11 tyś, neutralnych ok 100. Nie jestem jakąś zrzędliwą klientką, na prawdę, zazwyczaj jestem bardzo zadowolona a na drobiazgi przymykam oko

Ja bym postraszyłam trochę policją i sądem. Jeżeli to by nie zadziałało to bym to tak czy siak zgłosiła na policję.

Gość nvdkjdbnjgkdb
Towar dostałam, ale było to dziadostwo

Gość nvdkjdbnjgkdb
Wiem, powinnam napisać oszuści i cwele :D Ale jakoś się powstrzymałam

napisz tak: "Szanowni Państwo Złodzieje, uprzejmię proszę aby Państwo mnie zauważyli bo Państwo mnie ignorują a ja chcę z Państwem porozmawiać bo inaczej napiszę o Państwu źle " :D

Gość za delikatnie
takim mailem nic nie zdzialasz

Gość za delikatnie
lepiej postrasz policja, tym, ze podasz sprzedawce i opiszesz sprawe na forach internetowych, pozwem zbiorowym (napisz ze dotarals do ludzi ktorzy tez nie byli zadowoleni z zakupy)itp itd

Gość nvdkjdbnjgkdb
Przy takiej liczbie pozytywów to w sumie nie muszą się przejmować tymi negatywamy. Oczywiście, profesjonalisci tak nie postępują, ale ci są nastawieni na ilość, nie jakość Przez dwa miesiące nie raczyli odpisać, żeby rozwiązać ten problem

Gość nvdkjdbnjgkdb
Ha, mieli konto zawieszone.

Ja też tam kupowałam kilka razy buty .Czy ty zamawiałaś wg. numeracji czy dł wkładki ???????????????????????? Bo jak wg numeracji to na całym świecie w nieomal co drugim państwie jest ona różna I JESTEŚ SAMA sobie winna. Żadna reklamacja ci nie pomoże. Ja zamawiałam wg dł wkładki i zawsze wszystko było ok. No to jak zamawiałaś ?????????

I jeszcze jedno za ile kupiłaś te buty????? Bo może za 9 zł i teraz zobaczyłaś że to takie buty jaka cena,choć ja kupiłam za 6,90 i są śliczne więc o co kaman ???????????????????