Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kerra

Dziwne..

Polecane posty

Słuchajcie dziwna sprawa wam powiem w moim życiu. To jest bardzo skomplikowane, ale w skrócie... Byłam bardzo długo z chłopakiem, on odszedł walczyłam ciągle o niego. Niedawno dowiedziałam się, że on spotyka się z 2 dziewczynami, jednej mói o drugiej a drugiej o tej pierwszej, oprócz tego ze mną się spotykał no i opowiadał o którejś... Zrezygnowałam, po prostu nie chce sie poniżać i być na jego zawołanie. On dzisiaj do mnie chyba dzwonił ale nie odebrałam, nie wiem czy dobrze robie... Poznałam fajnego chłopaka, który był w Anglii i niedawno wrócił jednak nie ukończył on szkoły średniej,. ale ponoć ma plany, żeby zacząć uczyc sie zaocznie i iśc do wojska... Dla mnie jedyny problem to jest wlasnie jego wykształcenie, już nie wiem co robisz ;/ doradźcie..

Gość Niewiadoma?
Db zrobiłaś!Poproś żeby zaczoł się uczyć.

Gość Niewiadoma?
Db zrobiłaś!Poproś żeby zaczoł się uczyć.

Wiecie to wszystko jest dziwne, EX tak jak inni stwierdzili, potrzebuje mnie 'kiedy ma jakis problem' a jak ja chcę się z nim spotkac i pogadac to on n ie ma czasu. Kilka dni temu mieliśmyie spotkac, no i zadzowniłam do niego bo nie odpisywał na sms'y a n, ze nie ma nic na koniec na drugi dzien czy bym poszła z nim gdzie, no to mu napisałm, ze nie chce z nim nigdzie chodzi... juz nie wiem czy dobrze robie... A co do tego terazniejszego, to on juz plany ma, itp... chce sie uzyc zaocznie i isc do woja