Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eweelaaa

Czy on cos do mnie czuje ???

Polecane posty

Gość Eweelaaa

Kręciłam z nim od wakacji, niestety ja mieszkam za granica wiec to dzialo sie przez gg, troche czasu minelo i przyznal sie ze czekal na mnie cale zycie, ze wlasnie to ze mna chce byc, po jakims czasie tez sie zakochalam, i tak do dzisiaj. Wczoraj bylo nasze pierwsze spotkanie, ale nie mowil mi zadnych takich ze mnie kocha, nie przytulalismy sie no nic, dopiero jak sie zegnalismy to mnie przytulil mocno i pocalowal w policzek, potem chcialam sie jeszcze z nim spotkac bo jeszcze bylam dwa dni w Polsce ale zachorowal, wiec juz sie nie zobaczylismy ;( Zastanawia mnie jedno czy on cos do mnie naprawde czuje, w ogole to ciagle moich znajomych sie o mnie pyta, i mozna powiedziec ze wie o mnie wszystko. Ja naprawde go kocham, ale boje sie ze on mnie nie... ja mam 17 lat a on 20 ;)

Gość Niewiadoma?
Związek na odległość nie ma sensu!

Nie martw sie . Zalezy mu na Tobie, i zwiazek na odleglosc ma sens sama w takim bylam 3 lata i nadal jestem z Tym chlopakiem wiec mam nadzieje ze wam tez sie ulozy, szczescia i wytrwalosci ;D @Niewiadoma? a bylas w takim zwiazku ze o tym wiesz ?