Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miledy

Nie biała suknie ślubna...pomocy

Polecane posty

Gość Miledy
Gość aniutek263
mi 3 sie podoba

Gość jak dla mnie to nr 1
reszta ladna, ale w kazdej cos mi nie pasuje

Gość Miledy
Wg mnie każda z tych sukienek coś w sobie ma. Tylko chciałabym aby były bardziej matowe bo strasznie się błyszczą :( I każda w jakiś sposób jest piękna.

Gość Kamilia2905
Według mnie 2,5 i ewentualnie 8 ale to nie mój gust... mnie podobają się takie: http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.visualchris.pl/application/files/galeria/big/model%2520259.jpg&imgrefurl=http://www.visualchris.pl/suknia_slubna/4985&usg=__PIjEpi7Smk-V6_4i1NHs8MkGAjA=&h=800&w=566&sz=114&hl=pl&start=18&zoom=1&tbnid=usxgqoZ5Zyo6NM:&tbnh=136&tbnw=96&ei=yHC5TZv_GcyhOq-WzJQP&prev=/search%3Fq%3Dsuknie%2B%25C5%259Blubne%2Bz%2Bmu%25C5%259Blinu%26um%3D1%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D610%26tbm%3Disch0%2C505&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=544&page=2&ndsp=29&ved=1t:429,r:23,s:18&tx=54&ty=74&biw=1280&bih=610 identyczną tylko bez tych dżetów sama miałam.

Gość jhhhhhhhhh
ale dziadowstwo

Gość JDSHFIUEHVN LXZFJ
Te suknie są okropne:( wszystkie, i nie chodzi o kolor, tylko jakoś tak wsiursko zalatują...

Gość abadziababenc
7

Gość jak juz ktoś pisał
4 ale one wszystkie są jakos dziwnie szyte- masakrycznie wręcz skracają sylwetkę... wydłużają tułów, dając wrażenie króciuteńkich, kaczych nóżek i 'ciężkiego' dołu proponowałabym poszukać czegoś bardziej wyważonego, co równoważy proporcje

Gość Miledy
Mi się te suknie podobają, tzn kroje, modele itp ale jakośc tego materiału jest dla mnie nie do przyjęcia, takie tandetne mi się wydają i chciałabym gdzieś uszyć ale na wzór którejś z tych.

Gość Miledy
Widzę, że dużo osób jest za nr 2 i nr 5.

8 ale w zasadzie nie podobają mi się wcale. są przeładowane i błyszczące, zniknie w nich "świeżość" PM

Jak dla mnie 5 :) Marzyłam od zawsze o takim kroju sukni... i nigdzie nie wiedziałam.. troche bym ją poprawiła.. a 9 i 10 to chyba to samo.

Gość kokardkowa
2.5 i zdecydowanie podpiszę się pod linkiem od Kamilia2905, sama mialam model Allure Bridals 851 http://www.slubnytarg.pl/ks26037-allure_bridals_851.html pieknie blyszczala, pelna klasa do tego czulam sie w niej znakomicie, nic nie spadalo, nic nie musialam podciagac, idealnie dopasowana , cos pieknego AUTORKO SUKNIĘ ŚLUBNĄ DOBIERA SIĘ PO PIERWSZE POD WZGLĘDEM WLASNEJ FIGURY CIAŁA, TAK JAK Z INNYMI RZECZAMI, A POTEM WŁASNE MARZENIA...suknia ślubna ma ukryć Twoje wady , a ukazać piękno kobiecego ciala, jego zalety, wówczas ważąc nawet 100kg taka kobieta będzie wyglądała pięknie w ten dzień

Gość Miledy
wiem, że do własnej figruty. Na pewno to będzie suknia w kształcie litery A, tzn taki fason jak litera A bo mam szerokie biodra i muszę je ukryć. suknia musi wysmuklac talię no i biust D.

Kokardkowa ma rację... Nie zawsze ładnie wyglada się w tym, co nam się na pierwszy rzut oka podoba..

Mierzyłam drugą. na zdjęciach cudowan, w rzeczywistości nie zbyt fajna. idź do salonu i zobacz, materiał średni dziwnie gnieciony... A szkoda

Gość t5t555
TYLKO 5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555 reszta straaasznie wsiockie naprawde

Gość hjgvhbhjbhjbasdkhb
Śliczne sa wszystkie naprawde.!!tylko zrezygnowałabym z nr 4 a reszta cudenka:)

Gość 2 5
22222 i ewentualnie 5

Gość 2 2 2 2 2
2 :)

Gość mam wspaniałych teściów
właśnie z siostrą przeglądamy, ona też usiłuje coś wybrać na ten jeden, jedyny dzień. Nr 5 i 2 [w takiej kolejności] są naszymi faworytkami, ale wszystkie są ładne.

Gość Miledy
Ja dalej nie mogę się zdecydować i wciąż szukam ale ja do śłubu mam jeszcze ponad rok czasu. Mi się każda podoba pod jakimś tam względem. Wypowiadajcie się :) Wszystkie komentarze mile widziane. Zwłaszcza negatywne ale oparte na dobrych argumentach a nie typu "brzydkie" i koniec.

Gość ja w takie coś nie wierzę
2 ale troche za bardzo sie świecą jak psu jajca

Gość że co że jak
jedynie 2 i 5 mogą być, choć szału nie ma