Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dosias52

brak okresu

Polecane posty

Gość dosias52

witam. mam problem, 18 kwietnia powinnam dostac okres i do dzis 28, nie dostalam. zrobilam test, mimo ze nie uprawiam seksu przez ten miesiac. za to uprawiam go 6 dni po tym opoznieniu z wytryskiem do pochwy. czy wtedy mogly byc dni plodne i czy moglam zajsc w ciaze?pomozcie, bo do gina ide w przyszlym tyg.

Gość gwoli wyjasnienia...
a test jaki wyszedl?

Gość dosias52
test wyszedl pozytywny:)

Gość dosias52
mam 17 lat a moj chlopak 28:o czy on mi pomoze???powiedzial ze dziecka od dziwki nie chce:(

Gość dosias52
nien robilam testu po tym stosunku bo nie wiem kiedy wyjdzie prawidlowy tzn. ile dni po stosunku moze wykaac ciaze. robila test jak mi sie okres spoznil przed tym stosunkiem i wyszedl negatywny

Gość gwoli wyjasnienia...
czesciej ci sie tak okres spoznia, czy to pierwszy raz?

Gość dosias52
pierwszy raz tak sie spoznia

Gość gość gość 24
Myślę, że możesz być w ciąży. Ale przecież nikt na forum nie może tego stwierdzić na 100%. Jak ja byłam u ginekologa - zrobiłam dwa testy (wyszły pozytywne), okres się spóżniał, na usg było wyrażnie widać, że coś tam się kochanego tworzy w moim brzuchu- i nawet ginekolog mi nie powiedział na 100%, że jestem w ciąży, ponieważ było za wcześnie i to może być cokolwiek. 9 maja idę na wizyte... nastawiłam się już, że to ciąża, ale zobaczymy;) pozdrawiam

Gość wredotka2011
witam;) a ja miałam przygodę 3 testy pozytywne, lekarz PRZYPUSZCZAŁ ciążę ale 2tydz...i...tydzień w szpitalu badania itp i co się okazało że to NIC;) po prostu nic...a okres się spóźniał sami nie wiedzą dlaczego...współżyłam z narzeczonym w dzień niepłodny ale już kolejny był płodny...po prostu nie doszło do pełnego zapłodnienia;) takze kochana spokojnie

Gość Pan G
WLAŚNIE.. zgadzam się z wredotka2011 :)