Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanana

SZUKAM ZDECYDOWANEJ OSOBY NA 14 DNIOWA GLODOWKE

Polecane posty

Hey. Jestem zuza i mam 17 lat. Szukam kogos chetnego do wspolnej 14 dniowej glodowki :) prosze bez zbednych komentarzy, typu czym to grozi i jakie to glupie bo bedzie po tym jojo. Nie jestem w tym zielona i wiem co robie, dziekuje. Jakby sie ktos znalazl to smialo ;)

Tak, ale zwykle w trakcie ktos kazal mi przestac i musialam konczyc. Jakies 1-14 kg. Pewnie zeby osiagnac najwyzszy cel bede musiala ja przedluzyc, ale nie chce z gory planowac na tak dlugi czas :) Dziekuje za wiare we mnie :p bardzo mnie to motywuje :)

Hejka to ja sie do Was dolacze laseczki od jutra.Za mna 7 dniowa glowka..5 dni jedzenia i 3 dni teraz sie przygotowuje.Chce glodowac 20 dni.pozdrawiam

Wlasnie te 1 dni mnie przerazaja ;p bo nie.chce.mi.sie codziennie zaczynac od.nowa. Ale od jutra dam rade :)

Wlasnie te 1 dni mnie przerazaja ;p bo nie.chce.mi.sie codziennie zaczynac od.nowa. Ale od jutra dam rade :)

Gość takarybcia
kurwa leczcie się idiotki!

Wiedzialam ze sie nie obejdzie bez zbednych komentarzy :p troche kultury :) napisalam, ze dziekuje za takowe wypowiedzi.