Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odpowiem opowiem

20letnia mężatka odpowie na każde Wasze pytanie:)

Polecane posty

Gość odpowiem odpowiem
Za 2 zeta. :)

Gość gggggvcvvvvdddd
przypominasz mi siebie cholera

Teraz takie poważniejsze pytanie... dotyczy twojej rówieśniczki... :) Co o tym sądzisz?? Moja koleżanka, lat 20, w tym roku matura, chłopak, lat 24, miesiąc temu skończył licencjat, jeszcze nie pracują, a za 2 mies biorą ślub, wesele na 50 osób sponsorują rodzice...

Gość odpowiem odpowiem
poj**any podszywaczu zauwaz ze mam czarny nick a nie pomaranczowy zauważ tępa cipo że mam inny nick więc taki ze mnie podszywacz jak z ciebie inteligentka roku pojebana pizda :o

Gość zonaty maz
a tobie zal dupe sciska ? wyjdz i ty za maz kozo

Gość odpowiem odpowiem
do mnie pijesz stary dziadzie?:P

hm uwazam to za głupote bo zadne z nich nie pracuje.. ja wychodzac za maz jeszcze nie pracowalam ale za pare miesiecy juz mialam prace a moj maz pracowal wtedy juz od dawna wiec mielismy pieniadze , rodzice dolozyli sie do wesela ale my im potem oddalismy pieniadze wiec to bardziej pozyczka jakby byla:/ a oni nie maja z czego razem zyc wiec po cholere im slub

Może im sie powiedzie i też niedługo zaczną zarabiać... ale myśle podobnie jak ty... i to nie przez żadną zazdrośc, bo moim zdaniem pasują do siebie niesamowicie, nie wyobrażam sobie, żeby on miał kogoś innego i ona tak samo.. więc pod tym wzgledem jestem jak najbardziej za :D ale jeśli chodzi o warunki ekonomiczne to bardzo kiepsko z nimi..

Gość nzbxvc
czemu jestes pierrddolnięta?

Ale kazdy im to mówił, po co im slub... każdy... a oni to brali za cios w ich strone...nawet rodzice początkowo byli przeciwni, nie wiem, co się stało, że zgodzili się na ich slub..

Gość zonaty maz
wszyscy wiemy ze zazdroscisz jak baba ona wyjdzie za maz a tobie jest przykro

Gość figos fagos
zdradzasz meza?

Gość figos fagos
to moze czas zaczac?

Gość odpowiem odpowiem
Po pierwsze ona już wyszła za mąż zgredzie.:) Nie umiesz czytać? A może już wzrok nie ten? Tak,tak faktycznie zazdroszczę i jest mi przykro.:o Na przykład tego , że niedorozwinięta autorka topiku w wieku 20 lat musi się masturbować, bo mężuś jej nie zaspokaja albo myśli o zdradzie bo cipa ją swędzi.:o Faktycznie-mam powód do zazdrości. :P:P:P Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Gość kamil11111111111
:D

To teraz inne pytanie: w jaki sposób depilujesz okolice intymne?? Podaj mi na to jakiś przepis... :D

Gość kdiapdi
Nie chce mi sie czytac calego watku. W takich przypadkach jak twoj zasze mnie zastanawia, po co tak mloda osoba wychodzi za maz zamiast uzywac zycia i spokojnie studiowac.

Gość figos fagos
wolisz masturbacje od normalnego seksu?

Ja też nogi depiluje depilatorem, ale jeśli chodzi o okolice bikini jakoś nie mogę sie przełamać... :( choć na to bym sobie jeszcze jakoś pozwoliła, gorzej z pachami..

Gość zonaty maz
po co ci wiedziec jak depiluje sie okolice przeciez ty nie chodzisz do lozka z facetem?