Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepoznanianka

ludzie z poznania pomozcie

Polecane posty

Gość niepoznanianka

jak dojechac z dworca glownego na ul mickiewicza tam jest szpital. Jakim tramwajem albo autobusem. Z góry dzieki za pomoc.

Gość niepoznanianka
nie ma tu nikogo z poznania czy nikt nie ma ochoty pomóc?

Gość niepoznanianka
mam 12 lat i jade tam do chlopaka pedofila:)

Gość niepoznanianka
jeb sie idioto.

weź taxe : > ja cały poznań zjeździłam taksówką, sama nigdzie bym nie dotarła. Raz chciałam wracać na doline z rynku i zgubiłam się. Taksówka najlepsza.

Gość helolhehelo
no bo na samego mickiewicza nie dojedziesz :P mozesz liczyc na podwozke tramwajem tylko 2 przystanki. 12 i 11 jezdzi w tamtą strone.

Gość niepoznanianka
a gdzie jest przystanek kolo dworca? Przepraszam ale nie bylam jeszcze nigdy w poznaniu. Na mapie widze ze ta mickiewicza nie jest az tak daleko od dworca.

wyjdz przez dworzec główny, musisz isc po takich dużych schodach, potem skręc w lewo w kierunku tego wejscia na Targi. Naprzeciw jest przystanek tramwajowy. Jako że to centrum to jezdzi tam masa tramwajów. musisz jechac w kierunku Ronda kaponiera jest ona przystanek dalej. Należy na rondzie przejechac prosto i przystanek nastęopny za rondem jest już po lewej ul. dąbrowskiego. A mickiewicza przecina ul. dą browskiego. Na dobra sprawę to pieszo doszłabys tam z dworca w 15 minut- 20.

Gość Tłoce
Z mostu dworcowego tramwajem 10, 11,12 wysiadasz na moście teatralnym idziesz prosto,pierwsza w prawo i znowu prosto,po prawej stronie masz szpital

Gość to ok. 10min piechota
dworzec glowny - jak wyjdzesz np. wyjsciem zachodnim na ul. Glogowska, przejdziesz na druga strone i bedziesz szla caly czas prosto. Miniesz ul. najpierw Targi, potem ul. Grunwaldzka (tramwaje tam skrecaja w lewo), rondo Kaponiera i ul Dabrowskiego (tam tez tramwaje skrecaja w lewo), ul. Glogowska zmieni nazwe w Roosevelta. Nastepna za ul. Dabrowskiego jest Krasinskiego, skrec w nia i idz, az dojdziesz do Mickiewicza, po czym skrec w prawo

*przejdziesz na druga strone, SKRECISZ W PRAWO :D i bedziesz szla caly czas prosto

Z mostu dworcowego tramwajem 10, 11,12 wysiadasz na moście teatralnym idziesz prosto,pierwsza w prawo i znowu prosto,po prawej stronie masz szpital Przeciez jak wysiądzie na moscie teatralnym, to dąbrowskiego jest po lewej, trzeba skręcic w lewo.... a potem po prawej jest mickiewicza- chodzi o szpital raszei?

nie, Pupo. Z mostu dworcowego 12 i chyba 10, a 18 to z glogowskiej. Mozna wyjsc na glogowska albo na glogowska kolo MTP, nastepny przystanek to Kaponiera, przy moscie teatralnym rzeba wysiasc

nie, Pupo. Z mostu dworcowego 12 i chyba 10, a 18 to z glogowskiej. tzn. miałam na mysli ten przytanek naprzeciw targów, na głogowskiej przy moscie dworcowym. Jezdzi tam 6, 12, 14, 10, 18, masa tego. Jest to najbliższy przystanek od dworca - lepiej wyjsc przez Dworzec główny.

most dworcowy to jakby przedluzenie dabrowskiego i tramwaje zatrzymuja sie na moscie jesli skrecaja albo na glogowskiej za mostem naprzeciwko budki z najlepszymi w Poznaniu zapiekankami :)

Gość Tłoce
No co mi pierdolicie?pracuje tam i codziennie tam chodzę. Dąbrowskiego prosto i pierwsza w prawo,ale najpierw z teatralki musi przejść przez pasy

z dabrowskiego tez mozna, ale wtedy trzeba przejsc przez dwie przecznice a z Krasinskiego jedna :) naprawde nie wiedzialas ze do tego samego miejsca mozna dojsc roznymi spodobami? :P

Most dworcowy jest przy dworcu, jak sama nazwa wskazuje, a ten co jest przedłużeniem dąbrowskiego to most teatralny.

Gość rowereek
Ja bym wolał iść na piechotę niż telepać się do tramwaju. Ale możesz podjechać 2-4 przystanki (zależy gdzie wsiądziesz i wysiądziesz). A najlepiej będzie jak Ciebie podwiozę rowerem :)

tak :) mialam napisac teatralny przepraszam, ale mnie strasznie brzuch boli :o zaraz wyjde z siebie i stane obok :( Autorko, juz trafisz?

Gość niepoznanianka
dziekuje wam bardzo. Po waszych wskazówkach na pewno trafie. Wezme ze soba na wszelki wypadek mape ;) jednak sa jeszcze dobrzy i pomocni ludzie na tym swiecie :)