Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Ja i jego brat bliźniak

Mój syn ma brata bliźniaka!

Polecane posty

Gość Ja i jego brat bliźniak

Nie wiem już co robic i właśnie dotarło do mnie chyba, że zawsze będę musiała konkurowac z mojego syna bratem bliźniakiem. Ale od początku. Otóż jestem matką mojego syna już 17 lat , mieszkamy razem (we czwórkę czyli ja i on, jego brat bliźniak i jego dziewczyna). Były zgrzyty między nami wszystkimi ale przebiera się miarka. Wiem, że to jego brat bliźniak, są ze sobą bardzo związani, do tego nie mają ojca. Mój mąż jest taki, że lubi ze mną spędza czas, wiadomo od czasu do czasu lubimy wyjśc osobno ale to zdarza się sporadycznie. Ale jego syna brat bliźniak wiecznie by tylko łaził z nim czyli beze mnie i jego dziewczyny (ona niby jest zła na to ale się zgadza bo chyba wie, że nie ma nic do gadania). Gada mojemu chłopakowi, że więcej czasu spędza ze mną, że odkąd razem mieszkamy to tylko siedzi ze mna (co jest nieprawdą). On po prostu chce miec mojego chłopaka na wylącznośc i na każde skinienie! Dobrze wie o tym, że mój facet nie umie mu odmówic i zaczynają sie schody... czuję się jakbym była w trójkącie. Nie możemy czegoś ustali we dwójkę bo często jego brat się wcina i ma inne plany! Dla mojego chłopaka! Zaczyna mnie wkurzac ten bliźniak bo ja chcę stworzyc porządny związek z moim chłopakiem a nie wiecznie brac pod uwagę bliźniaka. Mam nadzieję, że nie zamieszałam bardzo, ale liczę na jakieś opinie dziewczyn czy czy nawet facetów, którzy mają jakieś doświadczenia w takich sytuacjach. Znam bliźniaków i oczywiste to było dla mnie, że są dla siebie bardzo bliskimi, ale są jakieś granice!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować