Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z braku... laku

Co robicie na majowy weekend?

Polecane posty

Gość z braku... laku

Ja biere moją dziewczynę na motorynkę i jedziemy do lasu się rozdziewiczyć :D

Gość nie rozdziewiczysz jej
bo będą burze hahahaha :D

Gość cfvygbhnjmkdcfvgnhjmk
ja z chłopakiem wyjezdzamy do zakopanego i tam planujemy swój pierwszy raz... jestem tak podekscytowana nie mogę się doczekac

ja z chłopakiem wyjezdzamy do zakopanego i tam planujemy swój pierwszy raz... jestem tak podekscytowana nie mogę się doczekac a nie lepiej jechać do Paryża? :P

Gość mi do szczescia
bede rozkoszowac sie lezeniem w lozku do poludnia, ogladaniem filmow, sluchanenim muzy i seksem z moim mezem a przede wszystkim popatrze na sciany tak rzadko jestem w domu ze chce sie nacieszyc

Gość ehhhhhh.......
......ja z moim mężem tak się oddaliliśmy, że mimo tego, iż wreszcie mamy wolne, to nie potrafimy się dogadać i czegoś wspólnie zrobić 😭 załamana troszkę jestem, bo to dopiero rok po ślubie, ehhhhhh.......

Gość jghjh
a ile jest oficjalnie wolnego?

Gość ehhhhhh.......
sobota, niedziela i wtorek... jak ktoś sobie załatwił to ma poniedziałek też wolny.

Gość magdoolcia
A ja bym chciała gdzieś popływać łódką. Znacie jakieś miejsca? 🌼

wyśpię się, naoglądam filmów zaległych nie będę musiała sie malowac, ubierać i zastanawiać jak wyglądam, i łazić do pracy, pójdę na spacer z moim psiakiem, opije się piwa, zalegnę przed kompem oglądając filmy i będę jadła mrożone wiśnie

Gość bardzo namiętny palacz
spale w 1 dzień 2 paki papierosów

Gość bardzo namiętny palacz
potem grill

Gość bjbjkhk
zazdroszczę wam ja będę w sobotę i wtorek w pracy wiec nic nie zaplanuje:(

Nigdzie nie wyjeżdżam i bardzo chciałabym grilla zrobić. Od kilku dni chodzi za mną grillowana karkówka:)

a ja będę siedzieć nad książkami...4,5 i 6'go matura...:'(;'(;'( Kto jeszcze jak ja spedza weekend majowy??

Gość mega niepozytywna
Ja też chcę pływać łódką. Wypłynąć na środek jeziora i się kochać z moim M. - tylko gdzie? :)

Gość kaprysna babaaa
a ja bedę siedziała sama w domu, kiedys odpowiadalo mi leżenie w łóżku ze swoim facete,sex,kawka do łóżka,ogladanie tv i tylo patrzenie sobie w oczy ....ale to minęło....mój facet oczywiście nic innego nie zorganizuje bo nie ma kasy, sponsorem w tym związku to byłam ja....więc dokładnie przedwczoraj powiedziałam mu DOWIDZENIA!, zrezygnowałam z planowanego urlopu i będę leżec w łóżku owszem, ale swoim i sama w dupie z takim życiem kiedy ucieka ci przez palce

Gość łonda ......
ja miałam sie jutro z kimś spotkac wieczorem i miało byc fajnie ale ten ktos okazał sie byc kretynem , wiec ---- nareszcie sie wyspie, poleze w wannie , w kapieli z pianą, połoze jakas maseczke na twarz ,bo nigdy nie mam czasu,potem ugotuje sobie cos pysznego, pójde na spacer, poczytam ksiązke, obejrze jakis film .... jednym słowem relaks na maxa :)

Gość Anka .@
Będę się uczyć do ostatniej sesji w moim życiu i pisać magisterke fascynujący weekend mam nadzieję że będzie brzydka pogoda żebym nie musiała ubolewać nad tymi książkami

w sobotę sprzątanie, gotowanie czegoś może upiekę ciasto może siłownia niedziela oglądanie filmów zajmowanie się sobą może też książka poneidziałek praca wtorek byczenie się może grill jak pogoda dopisze piwko oczywiście necik