Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Umbaumbaumbaumba

Czy to normalne ze matka

Polecane posty

Gość Umbaumbaumbaumba

Nienawidzi/czuje niechec do swojego dziecka,ktore nie jest takie jakie sobie wymarzyla?czyli np.matka chciala miec wspanialego matematyka,a ma humaniste,chciala miec czlowieka twardo stapajacego po ziemii,przebojowego,ambitnego,pracowitego a ma dosc niesmiale,skryte dziecko,marzyciela itd itd.wychowywala je na wzor ulepszonej siebie,a wyszlo kompletne jej przeciwienstwo.kazda matka tak ma :O? +ciagle zmiany nastrojow i podejscia,wyzwiska i napierdalanie byle czym,a po godzinie czule slowka.

Gość Umbaumbaumbaumba
czy każda matka tak ma że jak tka to łka?

Gość Umbaumbaumbaumba
W jednej chwili nienawidzi,a za godzine mowi ze kocha,ale przewaznie wykazuje niechec bo nie jestem taka jaka ona chcialaby zebym byla. dzieki podszyw :P

Gość nieładnie
Matki niezrównoważone psychicznie, albo, powiem więcej, chore psychicznie, matki niedojrzałe aby być matkami, tak mają. Te normalne nie, one kochają dziecko bezwarunkowo.

Gość cftyreee
jebnięte kurwy tak robią, myslą że mozna nas niszczyć a potem przepraszać i my kurwa wszystko zapomnimy, teraz kurwa może zdechnąć na wycieraczce i jej nie pomogę, stara szmata, jak ja się czułam okropnie przez całe życie przez to

Gość Umbaumbaumbaumba
Najgorsze jest opierdalanie za byle gowno,awantury za ocene nizsza niz 4,nie wspomne co sie dzialo gdy przytrafila sie 2 lub 1.dobra byla tylko wtedy gdy oceny byly dobre,gdy spelnialam jej o i ojca wymagania.od dziecka byla kontrola,czytanie smsow,archiwum gg,szperanie po pokoju,teraz mam ciagle wrazenie ze jestem obserwowana. +ogolne odrzucenie,nigdy nie wiadomo jaki ma nastroj,raz moglo sie ja poprosic o wiele i dawala,byla dobra i mila,a raz za zly ton glosu potrafila zjebac wszystkie rzeczy z biurka,rzucac rzeczami,bic(nie mocno,np.scierka po nogach,glowie itd,maltretowanie to nie bylo) wyzywanie za byle gowno,i tak caaaaly czas...a inne dziewczynki pala,cpaja,laza z facetami..a ja siedze w domu,siedze z jedna jedyna kolezanka,albo sama.i tak leci.reszta rodziny ma mnie w dupie,kiedys to przezywalam. niby nie jest zle,ale dobrze tez nie jest. jakos musialam to napisac :O