Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bumbarash

Kto pracuje w poniedziałek

Polecane posty

Gość Bumbarash

i czemu ?

Gość nie denerwuj mnie nawet
ja pracuje nawet 3 :o

Gość Bumbarash
i gdzie pracujecie ?

Gość moj facet pracuje w sobote
niedziele i poniedzialek, wlasnie sie dowiedzialam. Bo jego szef wlasnie przyjal nowe zlecenie

Gość no a ja sie dziś dowiedziałam
że szef cofnął mi urlop 4 dniowy w następnym tygodniu "bo co jak jakiś klient jednak przyjdzie i miałabym jednak robotę" i "jak ja sobie wyobrażam, że pójdę sobie na tyle urlopu? Co to są wakacje? " Wolne wywalczyłam i tak "chociaż jemu się to nie podoba i mam mieć tego świadomość" , ale u nas biuro 2-go czynne - a co, przecież trzeba udawać zapracowanych... Ech

Gość no a ja sie dziś dowiedziałam
no niby lepiej. Tylko u mnie jest tak, że szefa figa z makiem obchodzi nasz urlop, nie wykorzystujemy po 10 dni urlopu w roku - z 26 mamy może z 16. Kasy żadnej za to nie mamy, nie ma możliwości nielegalnego "sprzedania urlopu" ani wykorzystania go w całości w roku bieżącym i następnym. Ponadto twierdzi, że za dobrze się mamy z urlopami, bo wykorzystujemy więcej niż 10 dni w roku, a długie weekendy to nie jest powód do tego, by np. 2 maja mieć wolne (choć tak naprawdę wszyscy klienci wolne mają i przyjście w tym dniu oznacza gapienie się w monitor i czytanie wiadomości na wp przez cały dzień... )