Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty2312

czy zerwaniez kimś oznacza koniec znajomości na zwasze?

Polecane posty

Gość qwerty2312

utrzymujecie kontakt z byłym chłopakiem czy dziewczyną? Przykre jest to że jak się z kimś było para teraz ta osoba w ogóle się do mnie nie odzywa jak bym nie istniała to przykre. Czy też tak macie?

Gość eyhzdg
przewaznie tak, ale nie zawsze

Gość qwerty2312
nie mogę się z tym pogodzić że on tak po prostu się do mnie nie odzywa

Gość Bumbarash
moja była na pytanie czy się jeszcze zobaczymy ( dała mi kosza i dowiedziała się że jest następczyni ) powiedziała że mam zasady no to cześć.

Gość prawie ze wszystkimi
byłymi utrzymuję kontakt, znam ich partnerów - kulturalni ludzie umieją rozstawać się kulturalnie. A skoro się rozstałam - to znaczy, że już nie czuję tych przysłowiowych "motylków", więc co stoi na przeszkodzie, żeby się znać?

Gość qwerty2312
piszcie

Gość qwerty2312
???//

Gość herbatka z dziurawca
jak ja odeszłam po 7 latach, to się cała rodzina Ex-a nie przyznaje , że mnie zna, na ulicy głowę odwracają, bo zostawiłam ich synka. Sam on jak mnie widzi to robi minę zbitego psa i z największym trudem powie cześć - jemu jak i reszcie rodziny mówię cześć i dzień dobry. Poza tym kontaktu brak - bo jakikolwiek odzew z jego strony oznacza to, że chciałby wrócić. A naprawdę ciężko mi się było uwolnić od jego wystawania pod drzwiami, pracą, szkoła etc.. Więc teraz nie prowokuję kontaktów, a na odzewy od czasu do czasu złośliwe lub płaczliwe po prostu nie reaguję.