Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wylajtowana osiemnastka

Jutro znowu mnie to czeka :(:(:(

Polecane posty

Jutro znowu zobacze te parszywe mordy z mojej klasy :( Nie widziałam już ich 1,5 tyg z czego bardzo się cieszyłam...jutro koniec roku szkolnego. Mam dość tych ludzi, na prawdę. Rzygać mi się chce jak na nich patrze. Nie wiem jak ja tam jutro z nimi wytrzymam.

Gość to nie idź
tak szczerze, to ja całkiem zapomniałam o końcu roku i wcale nie poszłam :D a świadectwo odebrałam kiedy indziej u wychowawczyni heh

nie doluj tylko mysl w cos ie ubirzesz..pieknie uczesz ,glowa do gory no i biust!! masz byc laska!!!

Gość 1234:)
to nie idz! pojdz sobie jak skoncza i odbierz spokojnie ja tak robie bo tez nie chce patrzec na te mordy hhe

Gość moja mamusia ma
powinnaś się cieszyć, że zobaczysz ich po raz ostatni skoro tak bardzo nie lubiła swojej klasy ;)

Gość pariasx23
wylajtowana osiemnastka mam zle wiadomosci z kazdym rokiem bedzie corwz gorzej rada : naucz sie udawac

Gość Asinnka
jak ty sie tym stresujesz to co bedzie na maturze

Gość Henrry
nie idz i tyle

taa z jednej strony to sie ciesze :) ostatni raz z pojebana klasa. moja klasa sklada sie w wiekszosci z chlopaków, kilka dziewczyn kujonic, jeszcze kilka kujonic udajacych wyluzowane (a jak 3 dostana to sraja w gacie) i 2-3 dziewczyny sa spoko. Chłopacy to geje, przytulali sie na lekcjach, czesto tez udawali ze sie dymaja :O kilka chlopaków mruków tez jest..

Gość eee ja mialam
calą klase dziewcuh, kujonic zesranych w gacie jak nauczycielka wyszla z klasy i sie troche glosniej zrobiło. jednego rodzynka mielismy, jedynie on byl zajebisty, jarało sie z nim na wajach :)