Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Ślub, matura, ślub, matura...ileż można

Polecane posty

Ludzie chyba swoje śluby mniej przeżywają. Przecież oni niedługo nie z lodówki a z kibla wyskoczą. A z matura dajcie spokój. Uspokoić się trzeba bo np mi te tematy tylko ciśnienie podnoszą

Gość herbatka z dziurawca
oraz sławetne "swędzi mnie macica i mam krostki na niej" - przez 6 lat... matko :P

Nie czytałam innego świata i cudzoziemki, a z 2-3 niedokończyłam. Ten inny świat muszę w weekend, bo streszczenia też nie tknęłam A średniej nie znam, serio, jak dostanę świadectwo to mogę podać. Ale dramatycznie niska będzie bo ten rok miałam słaby i mi poszło trochę po ocenach. Chuj zresztą Dobra z tą matura, po co to przeżywać?

albo "oceńcie moją figurę w stroju" oraz "czy jestem ładna/ czy ta dziewczyna jest ładna/ czy moja dziewczyna jest wg was ładna" paranoja:P

czytałas... a ja nie. Nawet ciezko mi ruszyc dupe zeby streszczenia przeczytac. ja mam 3,6. wiesz, ja sie nie przejmowalam do tej pory ale w koncu to do mnie dochodzi ze to juz. Najgorszy jest dla mnie polak ustny i pisemny, Tragedia to bedzie

dacie radę :) Jak ja dawno maturę zdawałam .... Pocieszcie się, że teraz generalnie nie ma ezaminów na studia, za moich czasów te egzaminy gorsze były niż matura hehe

Dla mnie anglik ustny bo mam blokadę. Ale byle by zdać...ech, taki potencjał zmarnować to tylko ja potrafię, lecz głowa do góry i do przodu...przetestuje na ile % napisze maturę po 3 latach obijania się i zerowym przygotowaniu. O Niedziel by się obraził jeszcze "mam dola"

nie no tego ostatniego to nie widziałam ;P

U mnie podobno w tamtym roku ktoś nie zdał. Podobno. Albo "wolicie motylki czy bułeczki" genitalia żeńskie chodzi jakby co I jeszcze też było "ocencie moją cipkę FOTO" Ale już nie ma

moderacja działa :) jeszcze topici w stylu "czy zostanę starą panna, mam 20 lat"

Katastrofa na topie była, bo już czasy jej świetności chyba minęły No i o tematyce fekalnej, ale talię urozmaicenie było, że ciężko spamiętać Smutne, że tu taka powtarzalność