Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Ślub, matura, ślub, matura...ileż można

Polecane posty

Gość herbatka z dziurawca
ponadto: "zdradziłam", i "tarot, pytania za złotówkę - 100% sprawdzalności"

w wersji męskiej było na pewno "mam dziecko, ale nie wiem, czy jest moje" :P

właśnie chciałam to napisać :P Albo "czy z pryszczami/nadwagą/ niedowagą mam szansę na dziewczynę?" Albo "czy mając długość 12/13 cm mam szansę na dziewczynę"

i wszelkiej maści tematy o seksie analnym - swoją drogą ciekawe ile z tych wypowiadających się poznało temat "na własnej skórze" hehe

Gość IMO13801
Widzę Cię Szczecińska brunetko o ładnym uśmiechu. :classic_cool:

jest paru normalnych, może nawet większość, ale ta nienormalna większość zrodziła większość durnych topiców :P

Gość IMO13801
CIEMNY! Masz ciemny kolor włosów! Nie zapominaj, że jestem MĘŻCZYZNĄ czyli nazewnictwo kolorów jest mi obce (chyba, że zdążyłaś się przefarbować od czasów fotki...) :classic_cool:

hehe- mnie 2 osoby na Kafe, z tego jedna na żywo - a myślałam, że ciężko przenieść te znajomości do realnego świata

Gość IMO13801
Kultura - nie wstawiałaś...wysyłałaś. :classic_cool: Mówiłem, że nie daruję. ;)

No a widzisz to paskudztwo też jest ze Szczecina i mnie tu będzie emocjonalnie wykańczać. Wie po prostu, że nie ma szans i tyle :classic_cool: Nie tak trudno. Ale z mojego miasta na razie jeszcze ciekawych osób nie poznałam niestety. Tak bym jeszcze ze 2-3 znajomości przeniosła

znaczy IMO ? Ja z mojego regionu też nikogo ciekawego nie poznałam, choć niby jeden z najbardziej zaludnionych ;-) Jak poznaję fajnych ludzi, to się okazuje, że z drugiego krańca Polski

Gość IMO13801
Chciałabyś wiedzieć - MĘSKA SOLIDARNOŚĆ! Kultura wiem jak wyglądasz teraz przygotuj się na STALKING w najlepszym wykonaniu. ;)

Ja z mojego miasta jednego wrednego(niby miły, ale przykrość mi wiele razy sprawił) a teraz kolejny się znalazł. Szczecin to dla każdego zadupie:( Warszawa, Wrocław, Lublin, Poznań chyba najwięcej tu z tych miast

Gość IMO13801
Szczecin jest imponujący! Szczególnie psie kupy po zimie... Z której części jesteś, bo nie mam zamiaru po całym mieście Cię szukać. ;)

hehe stalker namiarów szuka :P Dużo ludzi tu też ze Śląska - m. in. ja ;-P Temat " najlepsze i najgorsze województwa" albo "Oddać Śląsk Niemcom" lub "Na co Polsce Śląsk" :P Regionalnie

Gość IMO13801
Muahahahaha! Ale przynajmniej masz ładny uśmiech Kulturo. Prawo, czy Lewobrzeże? I tak sie dowiem, to tylko oszczędzi Ci dalszego bólu. ;)

Gość IMO13801
Aha - to jesteś jedną z tych co wynajmują mieszkanka w zależności od miejsca pracy - dzięki za info. :P