Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis

niedoskonałości skóry - jaki krem polecacie?

Polecane posty

Gość dzis

Mam dwadzieścia (już prawie) jeden lat. Ciągle zmagam się z trądzikiem. Nie jest to problem stały, czasem mam czystą buźkę czasem mocno zsypaną (oczywiście nasila się to przed okresem). Mam bardzo suchą skórę, dlatego już od dłuższego czasu zrezygnowałam z preparatów przepisywanych od dermatologa na bazie kwasów i, paradoksalnie, stan mojej cery się polepszył - być może wyrosłam z typowego trądziku. Chciałabym teraz kupić dobry krem, który będzie cerę nawilżał, ale przede wszystkim zwalczy istniejące niedoskonałości i zapobiegnie przyszłym. Możecie mi coś poradzić? będę bardzo wdzięczna:)

effaclar k i ogolnie kremy z apteki firm avene i la roche...jak nie pomoga to dermatolog:) odpowiednia pielegnacja oczysczanie ale nie wysuszanie nimi skóry jesli masz duzo stanów zapalnych nie uzywaj zwyklego peelingu bo zrobisz jeszcze gorzej dobra dieta bo to ma duze znacznie :) i fiiltr słoneczny:)

Gość dzis
ameryka dzięki:)

Gość gość
Ten krem stosuję od kilku lat z dobrym powodzeniem https://e-naturalne.pl/pl/p/Krem-dla-cery-doj rzalej-z-koenzymem-Q10/852 . Zawsze mi się robi czerwono przy nosie, jak coś pikantnego zjem, czy nawet po umyciu twarzy zwykłą wodą. Ten krem jest o tyle dobry, że wystarczy noc, a skóra jest praktycznie zregenerowana. Jeden z najlepszych moim zdaniem w tej kategorii.

U mnie najlepsze rezultaty przyniosły profesjonalne zabiegi kosmetyczne, tutaj znaczną różnicę w poprawie wyglądu skóry widziałam tak naprawdę już po pierwszej sesji. Jeśli szukasz dobrego specjalisty to osobiście polecam ci dr.Krajewskiego z Kliniki Krajewski 🙂