Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anusiak29

Wstęp do pracy mgr

Polecane posty

Co powinien zawierać wstęp do pracy mgr chodzi o słowo wstępne ja napisałam tak Niniejsza praca poświęcona jest zagrożeniom występujących dla młodzieży w sieci Internet oraz działania profilaktyczne zmniejszające te zagrożenia. czy coś jeszcze dodać, a mój temat to Internet jako zagrożenie dla młodzieży Z góry dzięki za pomoc.

Gość pioswiec na wygnaniu
troche mało wtęp powinien mieć conajmniej póltorej strony

Gość potem możesz dopisać
podziękowuję uroczyście mamie, która mnie wspierała oraz promotorowi (niekonieczne są te podziękowania, ale można). Praca niniejsza dotyczy zagadnienia takiego (to już zaczęłaś pisać) Dotąd zagadnieniami tymi zajmowali się: radziecki prof. Jebakow i Pierre Dole z Sorbony, których przemyśłenia na grunt polski przenieśli badacze uniwersytetu Jana Pawła II - Dupczysław Zębaty i Jerzy Waldorf. Skupiali się oni przede wszystkim na... Badali oni.... Ich wnioski zostały okrzyknięte... (następnie przypis do najważniejszych dzieł osób, ktore zajmowały się tematem przed tobą). Następnie: Ale ja zrobiłam to zupełnie inaczej, jestem wielce nowatorska. Celem niniejszej pracy jest... Niniejsza praca ujmuje tematykę w sposób... W pracy postawiono następującą hipotezę główną oraz takie i śmiakie tezy szczegółowe... TO BARDZO WAŻNY ELEMENT WSTĘPU: Praca składa się z pięciu rozdziałów: rozdział pierwszy poświęcony jest... W drugim rozdziale omówiono.... Głównie na podstawie.... Rozdział trzeci to próba opisu.... W rodzdziale czwartym zawiera się.... Piąty rozdział stanowi.... Hipotezy udało się/nie udało się udowodnić Główne źródła były takie.... Metody zastosowane do badań były takie.... Zapraszam do lektury.

Gość super wstęp :-)
zapisze to sobie i wykorzystam ! Mam nadzieję, że można!