Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaxonek

randka niewypal a moze mi sie zdaje

Polecane posty

Gość jaxonek

Byłem na randce z pewna kobieta. Poszlismy do kina a potem na spacer. Podczas spaceru zaczalem jej opowiadac troche o swoim zyciu, o sobie. Kilka zartow, historyjek. Ona sluchala, cos wtracala, czy zartuje, ze to zabawne co mowie, ale pod koniec spaceru stwierdzila ze sie mnie obawia. Troche sie zdziwilem i jeszcze bardziej zdenerwowalem. Powiedzialem jej ze chyba dosc juz ma spotkania. Jeszcze cos proboewalismy rozmawiac ale jakos przestalo sie kleic. I sie pozegnalismy, bez slowa prawie. Co o tym sadzic? Czy slowa kobiety oznaczaja ze to nie ma przyszlosci? Ze jej sie nie spodobalem? Mam problem w interpretowaniu babskich tesktow.

Gość ertyuytrfds
to zalezy co jej mowiles ;))

Gość jaxonek
to co mowilem wydawalo mi sie normalne, no ale przyznam sie bez bicia, ze od dobrych kilku lat jestem sam, i wlasciwie nie mam wielu kolezanek takze moze faktycznie te teksty czy zarty nie byly adekwatne do spotkania z dziewczyna jakos sie denerwowalem i niepotrzebnie kilka historii sprzedalem chyba wyszedlem na niezlego popapranca interesuje mnie czy jesli dziewczyna mowi ze sie mnie boi to to taki flirt, zagrywka czy raczej nie wrozy nic dobrego

tzn. że chciała się powoli wycofać. Ty powinieneś powiedzieć wtedy "Ok rozumiem. Mimo wszystko miło było mi Ciebie poznać." i tyle.