Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scrappy doooo

chcialbym....

Polecane posty

Gość scrappy doooo

zeby sie jakakolwiek dziewczyna we mnie zakochala, nie wazne jaka by byla i jak wygladala, na pewno bym to uczucie odwzajemnil. wbrew pozorom jestem przystojny. takie tylko mam male marzenie zeby to panienka mnie najpierw pokochala a nie odwrotnie. co o tym myslicie?

Gość hehehehehehehe
ze ci sie w dupie poprzewracalo

Gość scrappy doooo
dlaczego tak sadzisz?

Gość hehehehehehehe
a jakie to ma znaczenie kto kogo gdzie i kto pierwszy

Gość scrappy doooo
dla mnie ma, bo jak ja to zaczynalem to nigdy nie moglem sie pozbyc obaw czy druga strona na pewno czuje to samo. nie mylilem sie, dlatego sie sparzylem.

Gość Maila,
Podaj maila... Z chęcią cię poznam

Gość scrappy doooo
chyba w marzeniu zeby w realu zostac zauwazonym i docenionym przez kogos nie ma nic nie normalnego... co nie?

Gość scrappy doooo
to się chyba rzadko zdarza

Niekoniecznie... ale nie możesz przez całe życie czekac az kobieta 1 wyzna Ci uczucie.. spotykajac sie z kobieta, bys sam to wyczuł:) a jak jestes taki przystojny o fajnym charakterze nie masz o co sie martwić:) pozdrawiam;)

Gość jak masz na imie?
to ci odpowiem i poradze:)

Gość scrappy doooo
Piotrek

Gość yerer
po pierwsze troche pokory,nie afiszuj sie ze przystojny bo nie wiadomo jak dla kogo moze byc a co do reszty powodzenia

Gość yerer
wbrem wszystkiem u szybko to sie mozna zauroczyc nie zakochac ,lub zafascynowac ,viki

Gość scrappy doooo
nie no, nie afiszuje sie z tym. napisalem poprostu zeby ktos po przeczytaniu tematu nie pomyslal sobie ze jestem jakis niesamowicie brzydki. kompleksow nie mam, poza tym pelen dystans.

yerer: owszem.. można sie szybko sie zauroczyc i pomylić to uczucie z miłością.

Gość jak masz na imie?
"chcialbys zeby sie jakakolwiek dziewczyna we mnie zakochala, nie wazne jaka by byla i jak wygladala, na pewno bym to uczucie odwzajemnil. wbrew pozorom jestem przystojny. takie tylko mam male marzenie zeby to panienka mnie najpierw pokochala a nie odwrotnie. co o tym myslicie?" Piotrek, jakis dzieciak z Ciebie..pomysl, zakocha sie w Tobie panna z grubą pupą , krzywymi zębolami i nogami prostowanymi na beczce...i co bedziesz mial satysfakcje? no pomysl tylko!

Gość scrappy doooo
gdyby spedzanie czasu ze mna jej sprawialo przyjemnosc to czemu nie? jak by tylko o siebie dbala to to co napisales to malo znaczace szczegoly.

Gość jak masz na imie?
dodam ,ze na pewniaka nie odwzajemnisz jej uczuc..przeciwnie uciekniesz gdzie pieprz rosnie!!:D no chyba ,ze wlasnie o to Ci chodzi:P to nie pitol!

Gość scrappy doooo
moze to zabrzmi glupio, ale czuje sie nieswojo zalecajac sie panienkom, bo to jest takie ,,przypodobywanie sie" i zapewne sam sie im nie podbalbym na tyle zeby same cos poprobowaly. a gdybym wiedzial ze sam w sobie sie komus podobam taki jaki jestem to to juz bardzo by mnie ucieszylo i pociagnelo do blizszego poznania tej osoby.

Gość Lidka22
czesc Piotrek, nie wiesz co mowisz! dziewczyna powinna byc przynajmniej ladna i estetyczna, nawet jesli zalezy ci tylko zeby ja przeleciec..co za frajda, ona sie zakocha a tobie bedzie glupio ze ze nie potrafisz odwzajemnic nawet krzty uczucia, bo sam widok jej nosa przyprawi cie o mdlosci..wez przestan chlopie!

Gość scrappy doooo
wierz lub nie, nie ucieklbym. nie ma szans.

Gość CzyToWazneShe;o
hmm a mi się wydaje,że kiedyś napewno spotkasz taka ktora pokochasz i ona Ciebie :) znajdzie sie nie dygaj grunt to pozytywne myślenie :)) aa poki jej nie ma to ciesz sie z zycia takim jakie jest:)

Gość yerer
jestem pewna ze nie masz zlych intencji i mysle ze znajkdziesz to czego szukasz .Dobrej nocy dla was👄🖐️

Gość scrappy doooo
ja mimo wszystko chcialbym miec z kim pojsc do kina, do restauracji, przytulic sie, przejsc na spacer... itd. mysle ze nie istnieja az tak odrazajace dziewczyny przynajmniej u nas w Polsce zebym nie byl w stanie z nimi byc.

Gość scrappy doooo
yerer, dobranoc ;)

Gość jak masz na imie?
Piotrek,zrozumiem Cie jesli potwierdzisz,ze masz 19 lat i nieskonczone gimnazjum..ale to tez pikus..masz jakies slabe poczucie wlasnej wartosci albo jakies ukryte kompleksy..no bo nie wiem..

Gość Lidka22
skoro jestes taki niesmialy to zaczekaj az ktoras cie osmieli..ta której wpadniesz w oko da ci wyraznie do zrozumienia ze jej sie podobasz, a potem to juz samo sie potoczy, najwazniejsza ta wlasciwa..trzymam kciuki za ciebie!:D