Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dodupy

kto chce pogadac o dupnym zyciu?

Polecane posty

ben. co taka mina?? problemy z rodziacami................ i facet................... ciagnie sie bo to uzaleznienie. a bylas u psychologa? pewnie rodzice nie wiedza

Gość nie narzekajjjjj!!!!!!!
życie to przyjemność wstaję rano około 8:15, mąż mi podaje ciepłą herbatkę albo on robi albo ja robię nam mini śniadanko czas na pracę- pracuję z domu więc zostaję sobie sama, ubieram wygodne dżinsy, ulubioną koszulkę, robię kubek pyyysznej kawy i zaczynam pracę około 13 przerwa, wychodzę na spacer, przy okazji kupuję świeże pieczywo, piję kawę w ulubionej kawiarni wracam około 14, popracuję jeszcze 3 godziny po czym dzwonię do męża by spytać co robimy wieczorem albo zostajemy w domu i robimy pyszną kolację, albo wychodzimy do restauracji, do kina, albo spotykamy się z przyjaciółmi później gorąca kąpiel, ciekawa książka, seks, czytanie newsów czy tam coś co lubię a weekendy.. to jest już w ogóle super sprawa :D życie to przyjemność :) wystarczy sobie to tak zorganizować jak by się chciało a nie ciągle narzekać

Gość Frezyjkaaa
Byłam i cały czas chodzę do psychologa... Rodzice wiedzą... Bo wylądowałam w szpitalu... Tak, jestem niedoszłym samobójcą i jest mi wstyd

po 1) nie narzekaj!!!!!!!!!!!!_nie znasz mnie i nie kompentuj prosze. ok. Ty masz fajne zycie ale depresji sama sobie nie zrobilam. i walcze z tym ale na swoj sposob po 2) jakos mi sie nie chce wierzyc fruzejce. sory ale mam psychiczna podejzliwosc

Gość nie narzekajjjjj!!!!!!!
Idz do psychologa ja mam wyniesioną z dziecinstwa nerwice i zaburzenia kompulsywno obsesyjne a sobie radze zmień to da się, jestem dobrym przykładem

Gość Frezyjkaaa
Nie chcesz to nie wierz... Pisze jak jest... A ty z jakiego powodu zaczęłaś się ciąć?