Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mineral woda

Imie Nadia

Polecane posty

Gość gość
moja córcia ma na imie nadia wolamy ja ndusia lub naduś.. imie jest piękne a krytykow tyle ile imion każdy ma inny gust

Gość gość
okropne jak dla mnie

Gość gość
gość z 20 05 zapewne pochodzi z rodziny patologicznej

Gość gość
Nadia zawsze sie z ruskami będzie kojarzyć. Juz lepiej liliana albo magdalena

Gość gość
Liliana też ładne imię, dziewczęce, nie wymagające na siłę zdrobnień, zwyczajnie Lila i też nie ma odpowiednika w imionach męskich więc typowo dla dziewczynki, kobiety.

Gość gość
Tylko nie Nadia, w ogóle co to za imię Nadia. Może pasuje do małej dziewczynki ale nie wyobrażam sobie dorosłej Nadii. Niestety mi też kojarzy się z rodzinami biednymi, patologicznymi i nizinami. Zresztą miało to potwierdzenie kiedy pracowałam w szpitalu z małymi dziećmi. Jedyna ładna rzecz w tym imieniu to to co oznacza Nadzieja. Ogólnie nie lubię imion pochodzenia ruskiego jak Nadia, Lena, Borys, Natasza itp. To dla mnie imię niepoważne i jak myślę o Nadii to kojarzy mi się prostytutka zatrzymująca samochody.

Gość gość
Nadia to normalne imie,natomiast skojarzenia z prostytucja itd,to swiadcza o braku normalnosci...

Gość gość
to już nie ma ładnych polskich imion tyko ruskie chcecie dać tragedia! nadia jak dla d/z/i/w/k/i sorry

Gość gość
No a pewnie d***** o imieniu Julia Zuzia Zosia Karolina Monika Kamila itp to nie ma... hmm... co to za myślenie ze imię Nadia czy Natasza kojarzy się z prostytutką... kompleksy biorą górę...