Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana i niepoważna

temat stary jak świat czyli: o moim instruktorze nauki jazdy...

Polecane posty

Gość załamana i niepoważna

Wiem, że ten temat był już często poruszany na tym forum ale nie wiem co robić i liczę na jakieś sensowne rady.. Mam 24 lata a mój instruktor 50. Jest inteligentyny, sympatyczny, zadbany i przystojny jak na swoje 50 lat. Uwielbiam spędzać z nim czas na jazdach. Wiem że to chore i niepoważne ale ja chyba się w nim zakochałam. Jeździmy już 3 miesiąc i mamy super kontakt. Rozmawiamy o wszystkim, nawet o rzeczach o których nie powinnyśmy na dobrą sprawę rozmawiać (np. o swoich problemach, pracy, życiu rodzinnym). Wiem, ze niedługo będziemy musieli się spotkać ostatni raz. Wiem, że on mógłyby być moim ojcem. Na dodatek on czasami w żartach chwali moją urodę i nawet nie zdaje sobie sprawy, że mnie tylko nakręca jeszcze bardziej. Może to żałosne ale ja go uwielbiam ... nie wiem co robić. Pomocy!

Gość jaxonek
oblewaj prawo jazdy i ucz sie w nieskonczonosc...dasz mu zarobic

Gość jazda jazda..,.,,,
nie ludz sie, ze 50 letni facet, prawiac komplementy o polowe od niego mlodszej kobiecie nie zdaje sie sobie sprawy z tego co robi......Jak sama napisalas, temat jest stary jak swiat, i instruktorzy doskonale zdaja sobie sprawe z tego, ze mlode kobiety sa szczegolnie podatne na ich wdzieki. I czesc z nich traktuje ta niewinna zabawe jako niezobowiazujacy flirt, a czesc korzysta z przelotnych znajomosci z ogromna liczba mlodych kobiet, uzywajac sobie seksualnie przy okazji pracy. Zastanow sie na spokojnie, czy tak samo by cie oczarowal ten facet, gdyby byl smieciarzem albo pracowal w kiosku ruchu........

Gość tylko skromnie
chwyc go za jaja niech poczuje sie jak mlody bog

Gość najgorsze to są młode
instruktorki po 20-tce, w dodatku ładne - po prostu DNO !!! :( NIGDY nie poszedłbym do młodej pipy, co ona kurwa może wiedzieć o nauce jazdy!! Instruktor to TYLKO facet. Nieważne czy młody czy stary - ale facet!! A instruktorka najlepiej taka po 40-tce, bo młoda laska w tym zawodzie to istne NIEPOROZUMIENIE !!!

Gość akacjaaaa111
Wiesz.... Jakby Ci to powiedzieć, to nie wypali. On jest dla Ciebie jedynie autoryrtetem, niczym więcej. Sama kiedyś jako 18-letnia gówniara byłam zakochana w instruktorze, hehe :P Teraz wstyd sie przyznać, ale tak było :P

Gość shd;
juz to na wizazu pisalam malo ci?

Gość hannnaaa
Co wy widzicie w jakims golodupcu instruktorze jazdy. I na co niby te dziewczyny tak leca, bo ja nie rozumiem. Chyba nie na inteligencje i kase, bo tych to raczej oni nie maja, kazdy glupi potrafil by uczyc jazdy samochodem. A autorka pisze jeszcze, ze ten jej to jakis stary dziad. Glupia jestes i tyle, poszukaj sobie lepiej kogos w swoim wieku.