Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

airone

Przespałam sie z jego kolega...

Polecane posty

Wiem, ze taki temat juz byl. Tylko, ze mam problem, ponieważ poznalam faceta, spotykamy sie, zaczyna sie ukladac miedzy nami i cos iskrzy. Zanim go poznalam przespalam sie z jego najlepszym przyjacielem. Byla to przygoda nic powaznego. Jego kolega jest tez moim dobrym znajomym, bo wiem, ze zawsze moge na niego liczyc itp. Nie wiem co zrobic czy powiedziec mu o tym i byc z nim szczera? Z jednej strony nie znalam go wtedy, ale sam fakt, ze to jego najlepszy przyjaciel. Nie chce budowac czegos na klamstwie...

Gość Szymuś
To chyba dobrze, teraz łączy ich nie tylko dobra przyjaźń.

Gość skoro taki dobry
to dlaczego kolega mu tego nie powie?

Gość skoro taki dobry
:-)

Gość Czlowiek_z_bliznami
Poprostu powiedz mu o tamtej ,,przygodzie" niech wie że coś takiego kiedyś było, bo jak wiemy historia się lubi powtarzać. Wtedy będziesz miała pewność że cie chce taka jaką jesteś, a nie z powodu że jest zwyczajnie niedoinformowany. Będzie wiedział zanim zaczniecie kręcić na poważnie i nie będzie mu to przeszkadzało--- okej, jak mu nie powiesz a rozkręcicie znajomość i on się dowie o tym z innego źródła to będą problemy.

dziekuje za porade, tak chyba bede musiala zrobic, poniewaz nie chce budowac czegos na klamstwie...

Gość Czlowiek_z_bliznami
No i dobrze myślisz. Facet będzie w pełni uświadomiony to będzie szczęśliwy. Powodzenia ;)

Gość trubadura
Laska, skoro miala to byc wasza tajemnica, niech nia zostanie, serio. Nie rob z siebie worka na sperme. Nawet jesli tak jest, niech facet o tym nie wie, bo bedzie mial obrzydzenie do ciebie. I niepowiedzenie o tym incydencie wcale nie jest budowaniem zwiazku na klamstwie, byloby takie gdybys sie przespala z tamtym zdradzajac obecnego... Moja rada - nie mow dla swojego i jego dobra. Pomysli, ze po nim przelecisz nastepnego kumpla z paczki. I o tym wszystkim nie chcesz powiedziec dla jego dobra, tylko swojego, bo meczy cie ta swiadomosc. Trudno. Wierz mi, lepiej niech cie teraz tak to meczy,niz pozniej masz sie wyplakiwac na kafe ze facet nie docenil twojej szczerosci i dal ci kosza :P

poniekad masz racje, bo to nie byla zdrada. Nie znalam go wtedy. Co innego jakbym go zdradzila... w sumie ja tez nie wnikam do jego przeszlosci

Gość buba27
nie bylas z nim, nie bylas z nikim zwiazana i nikogo nie zdradzilas tak? bylas wolna wiec moglas sobie robic co chcesz i spac z kim chcesz. lepiej nie mow, jak sie dowie i sie zapyta to wtedy mu powiesz. to ze sobie sie z kims przespalas i mu tego nie powiesz to nie jest kłamstwo. inaczyj gdybys byla z kims i zdradzila... przynajmniej ja tak uwazam

Gość trubadura
Nie znasz jego przeszlosci, a on niech nie zna twojej! Chyba ze zapyta, to co innego. Ale sama z siebie nie mow. Nie pyta = nie chce wiedziec. A nie chce wiedziec bo albo go to nie interesuje kompletnie, albo wie, ze moze sie zrazic lub tez nie poradzic z uczuciem zazdrosci itp. Jakkolwiek by bylo, powiedzenie o tym szybkim numerku moze zepsuc to, co dopiero sie miedzy wami rodzi. Glowa do gory, ciesz sie wzrastajaca miloscia! A facet na swoim koncie tez moze miec nie lada wyczyny, i jakbys sie o tym dowiedziala, tez moglabys na niego inaczej patrzec. To co bylo za wami, to bylo. Zamknijcie tez rozdzial i tworzcie razem nowy :)

Gość niedoswiadczony_szuka
suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie suki otaczają mnie