Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta635375733

Do mężczyzn, ale nie tylko.. Masturbacja... Pytanie:D

Polecane posty

Gość kobieta635375733

Jestem kobietą i zastanawiam się czy gdy mężczyźni masturbują się to fantazjują w tym momencie o jakiejś kobiecie, że np z nią uprawiają seks? Czy to tylko takie chwilowe zaspokojenie i o niczym wtedy nie myślicie? Jak to z wami jest? Kobiety też mogą odpowiadać o czym myślą lub o kim, podczas masturbacji:P

Gość kobieta63537573355
już nie udawajcie, że się nie onanizujecie :P

Gość kobieta63537573355
ale czy myślicie o jakiejś konrenej kobiecie wtedy, np takiej ktora wam sie podoba? o jakiejs fajnej koleżance?

Gość gfhfghgdj
Ja np. miałem tak że nie mogłem myśleć o koleżance którą kochałem ze względu na szacunek do niej. Potrafię budowac bardzo ciekawe scenariusze w czasie masturbacji z drobnymi szczególami np. kolor bielizny i nie ma to znaczenia tak naprawde o kim sie mysli czy o ladnej czy brzydkiej jesli ja znasz to w gre w chodzi charakter tej dziewczyny i trzeba do tego dostosowac fantazje czasem mysli sie o jakiejs przypadkowo napotkanej na przystanku.

Gość Genekk
Jak zwykle kobiety szukają odpowiedzi czy onanizm jest zdradą czy nie. Jeśli facet jednak przy tym myśli o innej no to kto wie? Czyż nie? Jak to jest z tymi twarzami? Jeśli rzeczywiście ktoś jest w kimś zabujany, to napewno widzi częściej tę jedną twarz. Jednak wiem po sobie, że typowy kochający swoją żonę mąż, owszem ma przed oczami różne twarze w tym momencie, ale jak tak właśnie się nad tym zastanowiłem to zaraz po wytrysku już nawet nie pamiętam jakie. Natomiast ciekawostka, ponieważ często zdarza mi się onanizować przy żonie, to jakoś nigdy w naszym długoletnim stażu zobaczyłem w tym momencie innej twarzy. Leżac obok niej, nawet jak nie zwraca na mnie uwagi, bo właśnie czyta książkę, czuję jej zapach, bliskoć, dotyk i tylko ona i mój mały są w mojej uwadze :) Oczywiście robię to jak nie ma szans w danym momencie na seks z nią. A szczególnie uwielbiam jak mnie do tego zachęca. Czasami łapie mnie tylko za jajka i lekko pieści.