Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fderrwerwerwerwer

Bezsenność:(((

Polecane posty

Gość fderrwerwerwerwer

codziennie się budzę o 6 ,albo po 7 rano . już mam tego dość. najgorsze ,że studiuje wieczorowo więc mogę spać do południa ale nie daję rady. Muszę chodzic spać koło 22, 23 bo nie zaleznie o której się połóże duża szansa ,że się obudzę rano. ma ktoś podobnie ? najdziwniejsze ,że jestem młoda mam 24 lata więc powinnam spać do południa

Gość asssika
moim zdzniem to długo nawet spisz, bo ja spie po 2-3 godziny i koniec snu!! widocznie wiecej ci nie potrzeba , twój organizm nie potrzebuje wiecej. ja biore leki nasenne i tak nic to nie pomaga. koszmar.

Ty chyba nei wiesz, co to jest bezsennosc. a jesli spisz od 22 do 7 to spisz ok. 9 godzin to duzo. kladz sie pozniej. i nie marnuj dnia - znajdz sobei jakies zajecie

Gość fderrwerwerwerwer
no zwykle śpię tak od 6 do 9 godzin . czasem też są dni ,że śpię 3 godziny ,ale to rzadko np jak się ucze do egzaminu ale kiedyś to mogłam spać do południa z 13 godzin nawet ,albo z 10.. inni np mój facet choćby sie położyli o 21 to będą spać do 10 rano

Gość fderrwerwerwerwer
jak sie położę później to też się wcześnie rano obudzę dlatego specjalnie się kładę wcześnie

Gość fderrwerwerwerwer
chociaż może jakbym sie przestawiła na inny rytm to może bym spała i do południa nie wiem..

ale po co chesz spac do poludnia? po co chcesz marnowac czas, co Ci to da bo ja nie rozumiem. lepiej cos pozytecnego zrobic. takie wylegiwanie sie jest bez sensu

Gość No przepraszam...
Ale jeśli śpisz od 22-26 do 6-7, to nie jest bezsenność :-) Widocznie tyle snu potrzebuje twój organizm....

Gość oczywiscie ze znam
babcie maja besenosc spio po 2 lub 3 godz