Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uujakuja

ja nie mogę, co za bez sensu sytuacja!

Polecane posty

Gość uujakuja

Postaram się możliwie streścić: Niecały rok temu poznałam na portalu randkowym faceta. Jesteśmy z różnych części kraju, ale on 2 razy do mnie przyjechał, było bardzo fajnie, ale nic się między nami nie zdarzyło. Od tego czasu wysyłamy sobie mnóstwo maili i utrzymujemy regularny kontakt mimo tego, że od września się nie widzieliśmy (z mojego powodu). Postanowiliśmy, że się w końcu spotkamy i stanęło na tym, że przyjadę do niego na weekend majowy. Nie wiedziałam, jak to traktować, ale można powiedzieć, że w głowie zostawiłam sobie furtkę - może coś się zdarzy, może nie, kto to wie. No i teraz główne clue. Weszłam tak z ciekawości na ten portal i trafiłam na jego profil i widzę, że ma status "w związku". Jak to do cholery w związku? Nic mi o tym bynajmniej nie mówił! Co powinnam zrobić: zignorować to i pojechać z założenia czysto przyjacielsko, nie jechać wcale czy się go zapytać o co chodzi? :)

Gość uujakuja
Na pewno to nie chodzi o mnie, tym bardziej, że nie był na tym profilu od dłuższego czasu już. Ale wiecie, ja ogólnie powstrzymywałam jego zapędy i nie chciałam z nim nic. Ale zaczęło mi trochę przechodzić i cieszyłam się na ten wyjazd i myślałam, że jeśli będzie fajnie, to w to pójdę. Ale głupio mi teraz pisać do niego maila "widziałam, że jesteś w związku. czyli rozumiem, że nic się między nami w trakcie weekendu nie zdarzy?" :))) Jak się zachować? Pomocy!

Gość buba27
no najlerza by byla szczera rozmowa lae myslicie dzieczyny ze jesli nie chodzi o nia to sie przyzna, zwlaszcza ze pisza nawet nie bedzie mogla widziec jego reakcji...

Gość przeceniacie seks
zażartuj z uśmiechem i spytaj czy osoba, z którą jest w związku nie będzie miała nic przeciwko, że przyjeżdżasz ;)