Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbuihnbuio

ogladacie wielki slub?? kejt&wiliams itd..

Polecane posty

Gość kapelusze to fajna sprawa
ogladam wesele włsnie dla nich

Gość kat3
Ewa, 33 - sorry ale Ty wyzej srasz niz dupe masz :O Jak ja nie lubie takich ludzi:O Twoja zarozumialstwo, cwaniactwo i Bóg wie co jeszcze bije zwyczajnym chamstwem:O

Gość kat3
A i zaraz zerkne, co tam sie wyprawia na tym slubie :P

Gość eeeeeeeeeeeeeeeezvfgr
sama jesteś bidulką kurwa co to za praca,ze siedziszi nic nie robisz kurwa! i jeszcze sie tym chwalisz. :O Ty jesteś biedna,chwalisz sie kurwa na lewo i prawo,ktos kiedys napisal gdzie pracujesz hahah a Ty od razu do moderacji hahaha wielka oburzona. Jesteś zalosna tyle ode mnie 🖐️

podawanie danych osobowych bez zgody własciciela jest przestępstwem i powinnas o tym wiedzieć bido i nie filozofia miec pracę taką, że się naharujesz i g... z tego masz, tylko taką, że siedzisz, robisz, co uważasz za stosowne i za to ci płaca no, ale to niektórym bidulkom w główkach się nie mieści, rozumiem

Gość nie wstyd Ci ???
i nie filozofia miec pracę taką, że się naharujesz i g... z tego masz, tylko taką, że siedzisz, robisz, co uważasz za stosowne i za to ci płaca no, ale to niektórym bidulkom w główkach się nie mieści, rozumiem Ale podejście? Niestety takich k.....jest za duzo na swiecie dlatego jest jak jest

no właśnie,myslisz,ze co ,że jesteś fajna bo pracujesz jak pracujesz? żadna praca nie hańbi jeżeli uwazasz,ze tak to jest mi Ciebie żal po prostu bo biedna w tym momencie jesteś Ty. Każdy pracuje jak może. Ja mam własną firmę ''bidulko'' :O i jakos nie mam w zwyczaju sie tym obnosić i chwalić na lewo i prawo. Nie będę Ci ubliżać bo zrobiło mi się Ciebie szkoda.

no własnie każdy pracuje jak może więc nie rozumiem, po jaką cholerę wywnętrzacie sie tu na temat mojej pracy?

no właśnie,a Ty sie przechwalasz jaka nie jesteś zayebista! Pomyśl czasem,jako kobieta w tym wieku powinnaś być nieco mądrzejsza , co nie oznacza,że ja sugeruję,że jesteś stara.. po prostu trochę więcej pokory!

tymczasem druknę, co wytworzyłam korzystając z wrodzonej podzielności uwagi :)

Gość k jn lk
suknie ma sliczna:)

Gość k jn lk
mamy przegląd kapeluszy :)

Gość moda i styl
Druchna (ta od welonu) ma bezszwowe majtki...................

Gość ewa jestes strasznie
sfrustrowana jak na kogos kto przedstawia sie za taaaaka szczesliwa i spelniona kobiete :o