Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jukatan

glosowanie za glosowanie

Polecane posty

Gość little blue riding hood
A ktorego Ty uzywasz? Do ktorego wrzuciles ten moj link?

Gość jukatan
autosurfa uzywam okazyjnie (tego powyższego), Twój wrzuciłem do manual surfa - klikam z godzinkę dziennie w międzyczasie siedzenia na kompie (3 kliki na minute, ale nie trzeba oczywiscie wszystkich pilnowac), kusi mnie ten dodatkowy zarobek i mozliwosc złapania poleconych na moje linki ;) bo oczywiscie autosurf wygodniejszy -nic nie robisz

Nie moge sie cos zarejestrowac, klikam na sprawdzanie strony i nic sie nie dzieje dalej...

Gość jukatan
dostaniesz na maila potwierdzenie z którego zdaje się masz wejść może masz w spamie poczty??

Za kazdym razem jak staram sie wyslac formularz rejestracyjny, to mi go wraca zeby zrobic test strony, a jak robie test strony to mi do niej przechodzi i nic wiecej sie nie dzieje. I zaden mail nie przychodzi. Tez tak miales?

Gość jukatan
zarejestrowalem sie na to 1 forum, ale tam pisze, że mogę dodać linka jak będę zarejestrowanym od 90 dni... :( na które forum mam wbić, żeby móc już wstawić linka? mam nadzieję, że uporasz się z tym autosurfem, ja teraz muszę wyjść, jakby coś, to zajrzę wieczorem - napisz najwyżej na gg, że chcesz pogadać, to wejdę na kafe - haha może włączyłaś w gg - ignorowanie nieznajomych albo coś...?? :P na razie!

Gość jukatan
wiesz co, przypominam sobie,ze tez cos tak się działo -ale w koncu sie udało... musisz zamykac otwierajace sie strony, bo mozesz tylko w 1 oknie miec włączoną tą stronkę, inaczej będzie się chrzanić,,, wiesz co - dam Ci jeszcze tego manuala, do ktorego wstawialem Twoj link, i opis, tu nie bylo problemu z rejestracja http://www.easyhits4u.com/?ref=kasicat Aby promowac link na easy wystarczy wejsc w zakładke MY Sites i go dodać w Title wpisujesz tytuł, potem link dodajesz, zaznaczasz (wersje polska jesli link polski dodałas) wybierasz np europe, nastepnie np poland i klikasz w submite pojawi ci sie nowa strona z reklama u góry bedzie odmierzac czas, po pdmierzeniu klikasz w Confirm i juz masz jeden link dodany jesli juz dodałeś link do promowania np 20$ to wystarczy sie zalogowac na easy i kliknąć w zielony pasek po prawej stronie ukaze sie reklama , u góry po lewej stronie bedzie w ramce słowo i obok trzy do wyboru po odmierzeniu czasu pojawi sie napis GO i wtedy trzeba kliknac spośód tych trzech słow na takie samo co jest w ramce , pod ta ramką bedziesz miał napis na zielono co ile klików otrzymasz bonus w bonus trzeba kliknąć czyli pojawic sie w zielonej ramce napis i wystarczy w niego kliknąć i tak w nieskończoność za 1000 klikow masz 0.30$ ;) szukaj tez poleconych bo warto, jak twój polecony uzbiera 100 klików otrzymujesz 0.10$ ;) a od 3$ jest wypłat