Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salianka

SŁONECZNIE :))) zapraszam

Polecane posty

Gość salianka

Na dworze jest ciepły,słoneczny dzień :) Mamy przed sobą długi weekend :) Życie jest piękne mimo swych odcieni szarości :) W tym miejscu kategorycznie sprzeciwiam się panującej wszędzie markotności. Kto ma dobry humor? Niech życie nabierze kolorów :D

Gość a u mnie jest pochmurnie
:(

Gość i co z tego?
Nie lubię takiej pogody jaka jest dziś. Jest za gorąco, a weekend mam gdzieś, może być i krótki.

Gość salianka
Właśnie o to mi chodzi - wszyscy ciągle na wszystko narzekają. Ludzie, uśmiehcnijcie się trochę, Więcej radości z życia :D

Gość zawsze usmiechniety
no witaj autorko:) nareszcie jakas usmiechnieta twarz :) naprawde piekna pogoda.ja juz w domu i zadnych obowiazkow.nic nie planuje bo zycie samo cos ciekawego przyniesie :)

Gość i co z tego?
Ale ja nie mam powodów, żeby się uśmiechać. A jak głupi do sera szczerzyć się nie będę.

Gość salianka
Super,że jest chociaż jedna uśmiechnięta osoba :) Nie rozumiem dlaczego Polacy są tacy markotni i nastawieni zawsze negatywnie? Doskonale wiem,że czasem jest ciężko, kasy czasem brakuje i generalnie wali się człowiekowi na łeb.Ale wszelkie trudności można przezwyciężyć. ZACZNIJMY MYŚLEĆ POZYTYWNIE :) A BĘDZIE PIĘKNIEJ

Gość zawsze usmiechniety
to moze pochmurniaki niech nie pisza ...taka moja rada

Gość zawsze usmiechniety
i to sa wspaniale slowa...a ja dodam GLOWA DO GORY PONURAKI!!! :) ja tez nie mam kasy ale za to bardzo dobry humor,zawsze tak mam ! nawet jak mi cos nie wychodzi...bo po co sie zadreczac milego dnia dla ciebie autorko. :)

Gość i co z tego?
No tak, słowem nie wspomniałam o kasie, ale wg was o kasę chodzi. Materialiści.

Gość zawsze usmiechniety
a niby skad kase brac :) nie potrzeba tak wiele zeby sie usmiechnac nawet do kogos kto przechodzi obok ciebie :) no ale to juz twoj problem a wlasnie :) problem- co tojest? :)

Gość salianka
Życzę wszystkim pochmurniakom, by zaczęli dostrzegać piękno i radość wokół siebie. Bo wszystko jest prostsze, gdy człowiek się uśmiecha (nawet urzędniczki stają się mniej wredne :P )

Gość salianka
Szkoci (generalnie Brytyjczycy) mają pewien zwyczaj, który był dla mnie na początku sporym zaskoczeniem - mijając ludzi na ulicy co jakiś czas do któregoś z nich się uśmiechają i ślą "miłego dnia" czy zwykłe "cześć". U nas jest to praktykowane w górach - ludzie pozdrawiają się na szlakach. Fajnie by było, gdyby zapanował ten zwyczaj na polskich ulicach. Spróbujcie czasem się uśmiechnąć do mijanej osoby - poprawicie humor osobie i jej :D

Gość jakby ktoś obcy
powiedział mi miłego dnia albo cześć to bym pomyślała, że coś jest z tą osobą nie tak

Gość zawsze usmiechniety
kiedys wracalem do domu i zatrzymalem sie na stacji paliw.poszedlem do baru zeby cos zjesc.pani ktora obslugiwala przywitala mnie tak jak zza dawnych lat odpowiadajc nie widzi pan co jest? pisze na tablicy co jest..poprostu kobieta z klubu tzw wypedzonych gwiazd hollywoodu...porazka ... ale dalrm jej szanse i nie zareagowalem inaczej(bo nie umie) poprosilem o co kolwiek...i laska sie usmiechnela...i juz bylo fajnie:)

Gość zawsze usmiechniety
do SALIANKI i tak jest tez w innych krajach europy :) na wschodzie tez sie ludzie usmiechaja do siebie...tylko ten kraj ma jekies zachwiania ... czyz nie tak? :)

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
a skąd wiesz, ze tylko ten kraj? byles we wszystkich krajach?

Gość salianka
Przecież uśmiech nic nie kosztuje :) Bądźmy bardziej otwarci i życzliwi dla siebie nawzajem :) Super, że są ludzie, którzy myślą jak ja. Bo już myślałam,że ufo jestem.

Gość salianka
Nie pisałam, że tylko tam - podałam Wielką Brytfankę jako przykład.

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
to nie było do ciebie

Gość zawsze usmiechniety
bylem Od portugali po wyspy i od zachodniej francji po ukraine ...nie wspomne o rumuni po grecje...jestem kierowca zaw i poznalem miliony charakterow...:)