Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola303030

odzyskać kumpelę

Polecane posty

Gość ola303030

Witajcie, prosiłabym o radę. Podczas studiów miałam bardzo dobrą kumpelę, znałyśmy się kilka dobrych lat, mogłam ją nazwać przyjaciółką. Po skończeniu studiów nasze drogi się rozeszły, wiadome, praca, spotykałyśmy się sporadycznie. Ja poznałam faceta i nasz kontakt jeszcze bardziej się urywał. Aż w końcu przestałyśmy z sobą całkiem rozmawiać. Wydeje mi się, że ona nie chciała mi przeszkadzać, ale ja też nic nie zrobiłam w tym kierunku, aby ta znajomość trwała. Wręcz olałyśmy to, jednak zwalam prędzej winę na siebie. Nie miałyśmy kontaktu prawie 3 lata. Odezwałam się do niej jakiś czas temu, prosząc o spotkanie, dzwoniłam, pisałam, ale ona nie chce z mną rozmawiać. Tak mniej więcej wiem co się u niej dzieje, bo mamy wspólną znajomą, od której też dostałam jej nowy nr. telefonu. Najlepsze jest to, że mamy prawie 30 lat. Bardzo żałuję, że to się urwało i nie wiem co zrobić, chciałabym z nią porozmawiać. Proszę o rady co robić?

nic na sile. spotkaj sie z nia, pogadaj - nie musicie byc od razu przyjaciolkami, najpierw musicie sie na nowo poznac

Gość ola303030
Problem w tym, że napisałam jej o spotkaniu i na tym się skończyło, nie odpisała.