Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaanulsssiiiaaa

błagam - szybko odpowiedzcie

Polecane posty

Gość aaanulsssiiiaaa

Czy miałyście regularne @ po ciąży? Dostałam @ w 2-gim miesiacu po porodzie, piersia karmilam do2,5 m-ca, potem trochę ściAGAŁAM. Miałam normalnie @ a teraz jakaś długa przerwa... boję się, że to kolejna ciąża - oby nieeee! Łatwo zajść po porodzie? Moje dziecko ma teraz 5 miesięcy. Czy to normalne taka przerwa i nieregularna @?

Zarowno nieregularne miesiaczki jak i mozliwosc kolejnej ciazy jest bardzo prawdopodobne. Proponuje zrobic test ciazowy i zycze powodzenia :)

Gość pewnie,,dd
zrob test ciazowy najlepiej u mnie bylo tak:karmilam 4 miesiace po 2 miesiacach dostalam okres potem caly miesiac nic nie mialam i dostalam okres dopiero jak skonczylam karmic teraz juz jest regularny. zrobilam tez kilka testow wszytskie negatwyne a okresu brak wiec normalne jest ze po porodzie moga byc takie przerwy .

Ja po porodzie mam to samo, chociaz juz rok minal od kiedy rodzilam to nadal nie chce mi sie ustabilizowac nic, najlepszym rozwiązaniem sa tabletki. Dla przykladu ostatnio mialam przerwe ok. 2mc. ale zawsze sie stresuje i robie test :) takze moze ty tez powinnas zrobic

Gość ja po porodzie mam
regularne miesiączki, tak jak i przed.

Gość jA TAK miałam
no i okazało się że jestem w ciązy :( nie wiem jakim cudem..bo uważalismy, teraz jestem w 22 tyg ciązy :(