Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Owocowe imię.

Za 5 minut odbędzie się ślub Williama! Właśnie kończą usadzać

Polecane posty

Gość ładna dziś pogoda
przegiecie z tymi dziecmi. Niech im sie uklada jak najlepiej, ale jesli pan mlody pojdzie w slady swojego tatusia i bedzie mial kogos na boku, to ona wtedy musi to znosic bo inaczej zabiora jej dzieci:(

Gość ładna dziś pogoda
Jest i Elzbieta. Jakos mam dziwny stosuenk do tej baby. Rety jakie niektore kobiety maja dziwne kapelusze haha :)

Gość kobitka-london
sluchajcie: -nie bedzie wychowywac dzieci -dostanie odprawde w wysokosci mln funtow -co miesiac bedzie dostawac alimenty od rodziny krolewskiej, lecz tylko do tego momentu, az nie udzieli wywiadu na temat zycia w rodzinie krolewskiej, bo jezeli udzieli takiego wywiadu straci pieniadze -nie zamieszka w zadnej z posiadlosci krolewskiej -straci tytul krolewski skubance zabezpieczyli sie, z Diana popelnili ten blad i teraz juz tego bledu nie popelnia

Gość ładna dziś pogoda
To prawda.

Gość pewnie,,dd
aaa wszytsko ma swoja cene jak widac. ja wole miec skromniejsze zycie i dzieci przy sobie .rozwod moze byc nie z jej wina a i tak dzieci straci wiec to gra w ciemno nigdy nie wiadomo co sie zdarzy

Gość kobitka-london
hehe catherine nie slubuje posluszenstwa :P podobno William zapowiedzial, ze nie bedzie nosil obraczki ;/

Gość Owocowe imię.
To prawda, pomyliłam godziny. Po prostu spojrzałam na Google, a że tam jest napisane, że ślub jest o godz. 11.00 to myślałam że naszego czasu i nie zwróciłam uwagi na różnicę czasu. Jeśli się komuś zacina transmisja to znaczy, że ma wolne łącze. Mnie się nie zacina. Emisja z Telegrapha jest lepszej jakości niż ta na YouTube, bo na YT jest niewyraźna wizja jak się ogląda na pełnym ekranie. Nie każdy ma ładną i spacerową pogodę, więc pooglądać nie zaszkodzi. U mnie dziś nie ma słońca i jest dość chłodno. A podszywaczowi dziękuję za durny wpis i życzę miłej zabawy (z samym sobą). :o Jesteście dziwni. Już nawet niczego nie można tu napisać, żeby ktoś za coś nie skrytykował.

Gość kobitka-london
Ja tez wole skromne zycie. Przeciez w takim zyciu na jakie ona sie godzi straci prywatnosc . W sumie to nie chcialabym byc na jej miejscu, zycie mlekiem i miodem plynace , ale za jaka cene ;(

Gość ładna dziś pogoda
owocowe imię nie przejmuj się podszywaczami, durnie i tyle:)

William nie bedzie nosił obrączki tylko sygnet królewski sukienki nie ma białej bo nie jest dziewica (po 10 latach związku raczej nikt się nie łudzi ;) )

Gość pewnie,,dd
ona musi robic to co jej karza uwazac co mowi w tv itd wiec nie moze czuc sie swobodnie . a co do obraczki to tez glupio zrobil co mu przeszkadza ponosic ? dziwny

Gość ładna dziś pogoda
moja tesciowa sie ludzi, ze jest haha w co ja nie wierze:)

Gość kobitka-london
sygnet bedzie nosil kiedy zostanie , krolem , a co do tego czasu? hehe no co prawda to prawda, dziewica nie jest -chyba :D

Gość pewnie,,dd
hehe tesciowa twoja w bajki wierzy :) ona miala chlopaka jak poznala williama na uni wiec moze nawet on pierwszy nie byl... jakies smutne te miny maja na tym slubie

Gość kobitka-london
No te czasy juz minely kiedy czekalo sie do slubu, tesciowa pewnie czekala :)

Gość pewnie,,dd
niby tradycja jest zrobienie testu dziewictwa przyszlej ksieznej ale jje nie robili ,dianie tak

Gość ładna dziś pogoda
Kate ma 29 lat, wiec raczej watpie w jej dziewictwo:)

Ojciec Williama, Książę Karol, nosi niewielką obrączkę na małym palcu lewej ręki, pod sporej wielkości sygnetem. z tego co piszą/mówią nie trzeba być królem żeby nosić sygnet - ja się nie znam ;)

Gość pewnie,,dd
heheheh czekala napewno. ja bede miec corke to tez jej karze czekac.. ale mam 2 synkow wiec niech sobie uzywaja hehehe

Gość taka jedna mamaaa
nie uwazacie ze to dziwne ze oni czytaja z tych kartek? jakby nie mogli sie nauczyc slow na pamiec takie wydarzenie

Gość ładna dziś pogoda
nie wiem czy czekala czy nie, nie wnikam w to hehe:) powiem Wam, ze jakos malo atrakcyjny zrobil sie ten William.

Gość kobitka-london
tez popieram, ze smutne ;( No wesele na pokaz, nie moga okazywac emocji ... ciekawe ile z tego maja rodosci,ile sami zaplanowali, ilu gosci sami zaprosili ...

Gość pewnie,,dd
kurde siedze od rana na kompie bo polamalo mnie wczoraj kark caly dzien bolal a dzis plecy wstac nie idzie chodze jak pokraka a sprzatac musze ahhhhh

Gość pewnie,,dd
no zgodze sie z toba kiedys byl naprawde interesujacy a teraz wylysial i z buzi jakis taki nie fajny sie zrobil bardziej w ojca teraz.. fajnie sie z wami pisze:)

Gość ładna dziś pogoda
a wiecie, ze Kate jest starsza o 5m-cy od Williama?

Gość kobitka-london
owszem nie trzeba, tylko Karol nosi sygnet rodziny krolewskiej, a William bedzie nosil sygnet krola. popieram malo atrakcyjny

Kurcze a u sąsiada wiertarki, młoty tłuką się jak szaleni, usiedli by przed tv i ślub obejrzeli przynajmniej dziecko by mi się porządnie wyspało :P

Gość ładna dziś pogoda
To prawda fajnie się z Wami pisze:) William wyglada wg mnie na jakies 34 lata. W zyciu nie dalabym mu 29. Zrobil sie taki piernik z niego hehe :)