Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

ślub najgorszej rodziny w Europie i pogrzeb społeczny...

Polecane posty

dziś jest pokaz pychy , bogactwa , próżności oraz "wyższości" by pokazać , jakimi robalami są ludzie dla tego niemieckiego rodu , którzy rządzi tronami , uważając się za nadludzi...... a ciemna masa macha chorągiewkami , flagami i się cieszy z tego , uczestniczy i przejmuje się tym faktem , a że jest niczym dla nich - a pamiętajcie , że każda krytyka wobec tych bandyckich rodów spotyka się niesłychaną agresją i brutalnością.... nie szukajcie tam miłości , bo jej tam nie ma - są tylko układy i interesy , władza i odpowiednie ku temu charaktery....jest mieszanie się między sobą od stuleci i kazirodztwo , by żadne z zewnątrz nie mógł się tam dostać , są chore filozofie jak marksizm , darwinizm i nietzscheanizm... żaden normalny człowiek , ani jego rodzina nie zniosła by tyle bogactwa , bandytyzmu oraz kłamstwa w historii, co ci psychopaci...

Gość ten kapelusz to był wymóg
nie denerwuj się tak, bo ci żyłka trzaśnie i po herbacie...

bo masy widzą tylko piękną otoczkę :)

Gość salianka
To już wolę brać udział w tym radosnym medialnym cyrku niż codziennie wysłuchiwać paplania o Smoleńsku i obrzucania się g... przez naszych pożal się boże polityków.To jest dopiero pokaz durnoty

Gość problem na miarę
Naprawdę, straszne rzeczy. Jakoś personalnie Cię to dotyka? Zachowujesz się jak zwykle, jedyny oświecony! Masz ludziom za złe, że machają chorągiewkami? Lubią to niech kurwa machają!

Gość racjonalistka!!!!!!
do Salijanka!!!!!! Święta prawda!!! Ja też wolę oglądac taki ślub Williama i Kate niż głupie pierdoły o Smol;eńsku, ktorymi już rzygam po prostu. Jestem politologiem i nic mi tak nie obrzydziło polityki jak ten smoleńska, pis i te ścierwa!!!! Wolę oglądać jak ludzie się cieszą, a nie na siłe rozdmuchane afery!!!!

mogłem się tego spodziewać reakcje na miarę netowych inteligentów...nie ma sie co dziwić , ze potem wystarczy wszystkim telewizor , radio , gazety i praca...wzruszające ;)

Gość fgfghhgghgh
zgadam się z autorem tematu !!!!

Gość problem na miarę
ja już nawet nie wspominam o tym czy masz rację czy nie. Trochę masz. Chodzi mi raczej o twój sposób bycia i sposób przedstawiania, przez ciebie faktów(bądź mitów). Nic do Ciebie nie mam, myślę jedynie, że masz manię prześladowczą.Wszędzie widzisz spiski przeciw ludzkości.Mierzi Cię to, że ludzie lubią takie imprezy, że to dla nich rozrywka?

Ja oglądam. Ale bardzo mi szkoda Kate. Czytaliście jaką intercyzę musiała podpisać? W razie rozwodu traci prawo do opieki nad dziećmi.

Gość spytaj dowolnego polskiego
posła za kogo się uważa :classic_cool: i ma rację :P zawsze są ważni i reszta buntujący się anarchiści to przeważnie nieudacznicy co sobie w systemie nie radzą

znasz takie powiedzenie: paryż wart jest mszy?:) widać londyn wart jest takiej intercyzy zwłaszcza dla dziewczyny z plebsu

Być może, ale w razie rozwodu pewnie będzie tego żałować. Dobrze się zabezpieczyli po doświadczeniach z Karolem i Dianą.

Gość jaki rozwod? kiedy?gdzie?
słusznie, tak powinno być, to oczywiste

czego? odprawy? :D daj spokój co do dzieci chcąc być przyszłą królową liczy się chyba z tym, że jej potomkowie nie będą zwykłymi pociechami bawiącymi się w piaskownicy - wiadomo, że nie będzie zwykła mamą a w wychowanie dzieci będzie wtrącać się wiele , wiele osób i to bez różnicy czy przed rozwodem czy po nim

Ale nie będzie mogła z nimi mieszkać. Czytać książek na dobranoc, widzieć się z nimi codziennie. Będzie jak gość. Pieniądze to nie wszystko. Nie podpisałabym takiej intercyzy za parę błyskotek. Pomijam już stratę prywatności.

to ten rozwód już pewny? :( o ile ślubów nie lubię rozwód chętnie obejrzę :)

Gość zaciekawiona żona
W razie rozwodu ze swojej winy, czy wogóle w razie rozwodu? Czy jak Wiliam przygrucha sobie, jak tatuś jakąś Kamilkę, to też nie ma prawa do dzieci?

nikt jej na siłę kajdanami do williama nie przykuł już ona dobrze wie co jej się opłaca:) skoro zgodziła się na tą intercyzę to miała powód, nie;) i raczej nie jest to tylko romantyczna wielka miłość;)

Nie jest pewny ale ryzyko istnieje :P Ale muszę przyznać, że kobietki mają świetne kapelusze. Czysta fantazja

zaciekawiona żona myślę, że w razie jakiegokolwiek rozwodu. Prawnicy dobrze zabezpieczyli rodzinę królewską. Diana po rozwodzie otrzymala kilkanascie mln funtów, Kate może liczyć na 1. Sukienkę ma śliczną.

Dokładnie, takie śluby nie mają nic wspólnego z miłością. Drugi raz na takie faux pas jak z Di nikt sobie nie pozwoli. Jeśli nawet zechce żyć kiedyś inaczej tak jak Diana to zginie w wypadku samochodowym i już.Ryzyko małżeńskie.

ja już nawet nie wspominam o tym czy masz rację czy nie. Trochę masz. Chodzi mi raczej o twój sposób bycia i sposób przedstawiania, przez ciebie faktów(bądź mitów). Nic do Ciebie nie mam, myślę jedynie, że masz manię prześladowczą.Wszędzie widzisz spiski przeciw ludzkości.Mierzi Cię to, że ludzie lubią takie imprezy, że to dla nich rozrywka nie mam żadnej manii i nie widzę wszędzie spisków tylko tam , gdzie są lub były...to , że przedstawianie historii jest zakłamane od momentu przejęcia władzy przez pieniądz i rodzinki takie jak na ślubie, to jest oczywiste....hołdujcie i bawcie się jak chcecie , tylko nie dziwcie się , ze wasi bogowie na tronach mają za plecami trochę inne rytuały - o których sie nie mówi - wiec to co widzicie na ekranie to tylko pokaz dla mas....;)

Gość zaciekawiona żona
ze wasi bogowie na tronach mają za plecami trochę inne rytuały co masz na myśli Revolver?

Gość powinni zaplanowac zamach
i wymordowac cala ta rodzinke :O

Gość zaciekawiona żona
W sumie, to mogliby bardziej zadbać o fryzury Wiliama i jego braciszka. Nie dość że to rude i brzydkie, to jeszcze wyglądają, jakby z fryzjerem nie mieli do czynienia o kilku miesięcy :o

generalnie to prawda jest taka, że to nie ona musiała ustąpić i podpisać intercyzę william w imię wielkiej miłości mógł zrzec się pretensji do tronu:) wtedy było by romantycznie;) ale jak to mówią nie sama miłością człowiek żyje :D cały ten slub jest bardziej wyrachowany niż nam się wydaje ale bajka o księciu i kopciuszku sprzedaje się nieźle:P

Gość zaciekawiona żona
matko święta !!!!! dopiero teraz dojrzałam "to coś " na głowie tej, co siedzi za babunią :o co za koszmar!

podpisanie intercyzy to jest prawdziwe oblicze ludzi "kochających się" i mających pełne zaufanie...